Rolschaatsen

In onze webshop bestel je nu de inline skates die bij jou passen! In ons assortiment bestel je de mooiste rolschaatsen. Bij rolschaatsen zitten de vier wieltjes in twee rijen van twee onderaan de schoen. De skates zijn verstelbaar zodat je er extra lang plezier van hebt. Daarnaast koop je bij ons ook de stoere Clickers skateschoenen. Hierbij zit een wieltje verwerkt in de hiel dat je zelf in en uit kunt klappen.
Product List
Getoonde artikelen: 1 - 4 van 4
Toon per:
Toon als:
Tegels Tegels
Lijst Lijst
Product Listing
Rolschaatsen Blauw Grijs Maat 26-29
vanaf 4 tot 8 jaar | 1287692

Lekker skaten met je vrienden op deze stoere blauwe rolschaatsen!

27.99
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis bezorging
Disney Soy Luna trainingrolschaatsen - maat 34-35
vanaf 5 jaar | 1388146

Maak de mooiste korte en lange tochten met deze Disney Soy Luna-trainingrolschaatsen met maat 34-35.

59.99
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis bezorging
Disney Soy Luna trainingrolschaatsen - maat 32-33
vanaf 5 jaar | 1388145

Met deze Disney Soy Luna-trainingrolschaatsen kun je de gaafste trucjes uithalen! De rolschaatsten zijn uitgevoerd in maat 32-33.

59.99
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis bezorging
Disney Soy Luna trainingrolschaatsen - maat 36-37
vanaf 5 jaar | 1388147

Deze Disney Soy Luna-trainingrolschaatsen zijn uitgevoerd in maat 36-37 en zijn perfect om de stoerste trucjes uit te halen.

59.99
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis
Gratis bezorging

De mooiste rolschaatsen

Maak nu een mooi tochtje met jouw eigen rolschaatsen! Bij Intertoys bestel je de mooiste rolschaatsen in jouw maat. Bij rolschaatsen staan de wielen twee om twee achter elkaar en tevens zijn deze skates voorzien van een stop aan de voorkant waarmee je kunt remmen. Kun jij al een pirouette maken? De skates zitten supercomfortabel en zijn bovendien in maat verstelbaar zodat je er langer plezier aan kunt beleven. Het is natuurlijk wel belangrijk dat kinderen veilig de straat op gaan met hun rolschaatsen. Daarom koop je in onze webshop een handige beschermset met daarin kniebeschermers, polsbeschermers en elleboogbeschermers.


Clickers skateschoenen

Ben je nieuwsgierig naar een nieuwere manier van rollend over straat gaan dan de traditionele rolschaatsen? Trek dan de coole Clickers skateschoenenClickers skateschoenen aan! Bij deze bijzondere schoenen is een wieltje verwerkt in de hiel. Til de voorkant van de click 'n skate schoen omhoog en rol verder op je hiel. Het is even oefenen met het behouden van je evenwicht, maar voor je het weet voer je de gaafste trucs uit. Met één klik verander je je schoen in een skate. Wil je weer lopen, klik dan de wielen eenvoudig en snel weer terug. De stoere Clickers koop je snel en eenvoudig in onze webshop.