bedrijven bestellen bij intertoys

ik heb al een bedrijfsaccount

Bestelt u namens uw school, bedrijf of onderneming? Dient u rekening te houden met verschillende wensen en grote aantallen? En wilt u graag gebruik maken van een interessante korting?
Dan bent u bij intertoys.nl op het juiste adres.

Hieronder leest u hoe u gemakkelijk en snel een centrale bestelling met korting kunt plaatsen.

1. Maak een bedrijvenaccount

U krijgt dan automatisch korting op uw bestelling conform de staffel. U kunt ook eerst een mandje vullen en dan een account aanmaken.

Klik hier om een account aan te maken.

2. Stel uw bestelling samen

Stel uw bestelling samen in onze shop door de gewenste artikelen in uw mandje te stoppen. Wanneer uw bestelling compleet is kiest u voor afrekenen.

3. Specificeer het afleveradres

Specificeer het afleveradres. N.B. Indien van toepassing kunt u een ander afleveradres kiezen. meer info

4. Controleer uw bestelling

Hier kunt u de bestelling, het bedrag, het klantadres en het afleveradres controleren. Indien u cadeaupapier bij uw bestelling wilt ontvangen kunt u dit hier aangeven.

5. Kies de gewenste betaalwijze

U kunt kiezen uit betalen met Ideal of een Creditcard. Na het succesvol afrekenen krijgt u via de email een bevestiging van uw bestelling. meer info

6. Bestelling ontvangen

U ontvangt de bestelling in 2 à 3 werkdagen op het door u aangegeven afleveradres. De factuur ontvangt u als pdf via de email (btw is uitgesplitst).

Doorverkoop

Het is niet toegestaan om (assorti) artikelen in grote aantallen aan te kopen met als doel bepaalde varianten eruit te halen en de rest te retourneren. In geval van dergelijk misbruik van het retourrecht bij de aankoop van assorti artikelen behoudt Intertoys zich het recht om eventuele geleden schade te verhalen op de klant. Daarnaast zijn er beperkingen wat betreft de aankoop van grote aantallen (schaarse) artikelen bedoeld voor doorverkoop. Deze zullen per geval beoordeeld worden of er wel of geen uitlevering plaats zal vinden. De limiet van artikelen per bestelling dient altijd aangehouden te worden; anders riskeert men dat alle bestellingen niet uitgeleverd gaan worden.

Neemt u, om misverstanden te voorkomen, contact op via sales@intertoys.nl indien u een dergelijk specifieke wens heeft.