• Home

Werken bij Intertoys

Intertoys streeft ernaar de beste speelgoedwinkelketen in Nederland, België en Duitsland te zijn. Dit willen we bereiken door de kwaliteit van onze producten, advies en een goede service. Onze winkels zijn zo ingericht dat klanten snel en efficiënt uit ons assortiment kunnen kiezen en kopen. De Intertoys mentaliteit kenmerkt zich door een informele sfeer, klantvriendelijkheid, ambitie, betrokkenheid en gastvrijheid.
Intertoys is een zelfstandige onderneming van Blokker B.V. Het Hoofdkantoor en het Distributiecentrum van Intertoys zijn gevestigd in Waddinxveen.

De onderneming kenmerkt zich door zowel kwalitatieve als kwantitatieve groei. Intertoys is met meer dan 300 filialen de grootste speelgoedketen van Nederland, met tevens vestigingen in Duitsland en België. Er zijn thans (2014) ca. 175 eigen filialen en ca. 130 franchisenemers die een filiaal hebben onder de naam van Intertoys.

Naast een breed en diep assortiment speelgoedartikelen voor kinderen heeft Intertoys een uitgebreide collectie op het gebied van Multimedia en Gifts & Bijoux. Ook voert Intertoys speciale assortimenten op het gebied van school/educatie, creatief en sport.

Naast onze gebruikelijke filialen met een verkoopoppervlakte van 250 m2 tot 450 m2 bestaan er in Heerhugowaard, Bussum, Helmond en Eindhoven filialen ter grootte van ca. 1.000 m2. De oppervlakte van het Distributiecentrum bedraagt 50.000 m2. Intertoys voert minstens 8.500 verschillende speelgoedartikelen in haar collectie.

Een integriteitcontrole via het Waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.