• Home
  • Het leukste babyspeelgoed en peuterspeelgoed | Intertoys
Baby en peuterspeelgoed zoals Bing, Nijntje, Peppa Pig en PAW Patrol

Mooi babyspeelgoed en peuterspeelgoed

Van houten speelgoed tot rammelaars en stapeltorens; baby’s en peuters ontdekken de wereld door te spelen. Bij Intertoys vind je een ruim assortiment aan baby- en peuterspeelgoed dat jouw kindje kan helpen ontwikkelen. Ontdek alles hier!

Baby & peuter categorieënPopulaire leeftijdscategorieën

Houten speelgoed voor baby’s

Houten babyspeelgoed is nog altijd ongekend populair bij kersverse ouders en om kado te geven. Daarnaast heeft speelgoed van hout ook iets nostalgisch. Het voordeel van houten speelgoed is dat het tegen een stootje kan en je kunt het makkelijk schoonmaken. Het houten speelgoed is ook zeer divers. Zo is er allerlei educatief speelgoed voor baby’s zoals activiteitenkubussen, vormenstoven en houten blokken.


Bij Little Dutch vind je veel houten speelgoed voor baby’s en kleine kinderen. Dit Nederlandse bedrijf combineert het hout met blauwe, groene en roze pastelkleuren waardoor al het speelgoed te combineren is met elkaar. Het speelgoed van Little Dutch is niet alleen mooi, maar stimuleert ook de ontwikkeling van jouw baby of peuter. Jouw kindje zal op een leuke manier met het houten speelgoed spelenderwijs leren.


Dreumesspeelgoed en kleuterspeelgoed

Ook voor dreumesspeelgoed ben je bij Intertoys aan het juiste adres. Dit speelgoed is perfect voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar. Vanaf deze leeftijd kan een dreumes lopen en om dit nog meer te stimuleren zijn er allerlei leuke loopfiguren en loopwagens. Hiermee kan jouw dreumes gezellig aan de wandel met een diertje aan zijn zijde.


Voor kleuters kun je qua speelgoed alle kanten op. In deze fase leren kinderen hun eerste woordjes lezen en dit kun je op een leuke manier stimuleren met een kleurrijk boekje dat ook geluiden bevat van VTech. Ook kunnen kleuters overstappen van LEGO DUPLO naar LEGO-sets met de kleinere steentjes. Deze bouwsets helpen de hand-oogcoördinatie verder te ontwikkelen en kleuters kunnen nog creatiever zijn met deze bouwsteentjes.


Knuffeldoekjes, badspeelgoed en meer

Knuffeldoekjes mogen zeker thuis niet ontbreken. Baby’s zijn namelijk dol op deze schattige knuffeldoekjes. De doekjes zijn heerlijk zacht en hebben een leuk figuurtje van bijvoorbeeld Nijntje of Bumba. Natuurlijk moet jouw kindje ook in bad en dat wordt veel leuker met badspeelgoed. VTech Blub Blub Bad heeft diverse bootjes waarmee jouw kleine zich goed kan vermaken.


Ben je juist op zoek naar een speeltje voor een speelgym, box of buggy? Dan heeft Lamaze allerlei speeltjes van vrolijke dieren die je makkelijk kunt bevestigen. Door deze speeltjes geregeld te wisselen, blijft jouw baby geprikkeld.