Alles over de nieuwste Pokémon TCG uitbreiding Scarlet & Violet – Obsidian Flames

Publicatiedatum: 14-6-2023

Goed nieuws voor alle Pokémon-fans! Vanaf 11 augustus 2023 duik je in de vurige wereld van Pokémon met de nieuwste uitbreidingsset Scarlet & Violet – Obsidian Flames. En geloof ons, deze set vol gewilde en zeldzame kaarten wil je niet missen!

Tera Pokémon ex-kaarten met een veranderd type

Waarom jij deze gave Obsidian Flames-set moet hebben? Deze nieuwe set is een uitbreiding van de Pokémon TCG Scarlet & Violet en introduceert bepaalde Tera Pokémon ex-kaarten met een ander energietype. Maak kennis met de duistere krachten als Charizard ex van het type Darkness en Tyranitar ex van het type Lightning opkomen!


Door het Terastal-fenomeen hebben sommige Pokémon ex zoals Tyranitar, Eiscue en Vespiquen andere typen gekregen. Wat is dan precies het verschil? Tijdens de strijd gebruiken zij dezelfde Energie als hun gebruikelijke typen, maar komt hun Zwakte overeen met hun veranderde type. Ook deze speciale Tera Pokémon ex zijn supersterk, wat betekend dat uitschakeling twee Prize-kaarten kost in plaats van één.


Maar dit is niet de eerste keer dat we kennismaken met deze Energie veranderde typen! De Darkness-type Charizard en Lightning-type Tyranitar zijn namelijk een verwijzing naar hun Delta Species-kaarten uit 2006. In deze set komt het concept terug, maar nu in de vorm van Terastalization en daarmee maakt de TCG de cirkel rond in Obsidian Flames. Deze nieuwste Pokémon set met duistere dimensie is daarom een échte aanwinst voor elke kaartverzameling!


Welke kaarten zitten er in de uitbreidingsset Scarlet & Violet - Obsidian Flames?

De nieuwe Obsidian Flames-set met ruim 190 nieuwe ruilkaarten bevat onder andere:

  • 15 Pokémon ex en 6 Tera Pokémon ex
  • 12 Illustration Rare Pokémon
  • 6 Special Illustration Rare Pokémon en Supporter-kaarten
  • 12 geëtste full-art Ultra Rare Pokémon ex en Supporter-kaarten
  • 3 geëtste Hyper Rare Gold-kaarten


Pre-order Obsidian Flames bij Intertoys

Zet 11 augustus maar alvast in je agenda of pre-order de nieuwste Pokémon sets bij Intertoys. Zo zit jij straks als een van de eersten klaar voor een bloedstollende strijd!


Vul jouw verzameling aan met een Elite Trainer Box, checklane blister, sleeved booster of een volledig Build & Battle Stadium. Bij Intertoys ontdek je alle nieuwe Obsidian Flames ruilkaarten.


Wil je nog meer unieke kaarten in jouw deck? In ons assortiment vind je nog veel meer ruilkaarten om jouw deck helemaal battle-klaar te maken! Op zoek naar ander gaaf Pokémon speelgoed? Bij Intertoys ontdek je al het moois wat de wereld van Pokémon te bieden heeft.