Bereid je voor op L.O.L. Surprise! Day

Publicatiedatum: 7-7-2021

L.O.L. Surprise! fans opgelet: 7 juli is nu al één van de leukste zomerdagen. Het is namelijk L.O.L. Surprise! Day, dé verjaardag van de populaire poppenserie L.O.L. Surprise! En dat is uiteraard niet zomaar. Want zet de letters L.O.L. eens op zijn kop en…juist: 7.0.7! De verjaardag van L.O.L. Surprise! is de aftrap van een dertig dagen lang durend feestje. En natuurlijk ben jij van harte uitgenodigd om het mee te vieren! Hou de website en socials van Intertoys goed in de gaten, want het regent Surprises. Uiteraard kunnen toevoegingen aan de L.O.L. Surprise! familie niet uitblijven. Graag stellen we de nieuwste leden aan je voor.

Ontmoet de nieuwe L.O.L. Surprise! Tweens

Maak kennis met de vier L.O.L. Surprise! Tweens. Een gloednieuw formaat L.O.L, Surprise! pop, dat tussen de L.O.L. poppen en de O.M.G. modepoppen inzit. Deze coole 'be-tweens' (15,2 cm) zijn inclusief 15 verrassingen en een herbruikbare verpakking die in een slaapkamer-speelset verandert. Ze zijn al onderdeel van een familie, want het zijn de grote zussen van de bestaande L.O.L. Surprise! poppen en de jongere zusjes van de O.M.G. poppen.

LOL Surprise! Tweens
  • Fancy Gurl is dol op alles wat met mode en make-overs te maken heeft. Haar stijl draait om roze, roze, en nog meer roze. Zij is de supersociale B.B. van de groep en heel stellig in hoe ze dingen wil hebben.
  • Freshest is de relaxte B.B. van de groep en draagt coole streetwear-outfits. Ze maakt graag muziek, chilt met haar BFF's en is dol op scifi-programma's, skateboarden en videogames.
  • Hoops Cutie is spontaan en een echte gangmaker, omdat ze veel zelfvertrouwen heeft en nog veel meer dromen. Hoops Cutie houdt van sportkleding en zonder haar sneakers gaat ze nergens naartoe!
  • Cherry BB is adembenemend mooi van top tot teen en is enorm artistiek. Ze houdt van vintage en alles wat #TBT is, en dat is te zien aan haar op de jaren ‘50 geïnspireerde vintagestijl.

Eerste jongens L.O.L. Surprise figuur: Cool Lev

Naast de L.O.L. Surprise! Tweens modepop, mode, schoenen en vele accessoires om mee te spelen is de herbruikbare verpakking van deze poppen als speelset te gebruiken. Hoe leuk! Maar daar blijft het niet bij. L.O.L. Surprise! presenteert namelijk de allereerste L.O.L. Surprise! O.M.G. Guys modepop: Cool Lev!


Cool Lev houdt van skaten, tekeningen krabbelen en wieltjes. Hij vindt dat je je eigen pad moet uitstippelen, want dan gaat alles op rolletjes. Hij draagt stoere skaterkleding, heeft een eigen skateboard en beschikt over beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Bovendien is hij de grote broer van het favoriete L.O.L. Surprise! personage Scribbels. De verpakking wordt een herbruikbare speelset voor nog meer speelplezier.

L.O.L. Surprise! Present Surprise Miss Glam

Om het feestje helemaal compleet te maken is daar de allereerste O.M.G. modepop met het L.O.L. Surprise! Present Surprise-thema. Meet Miss Glam! Miss Glam geeft een waanzinnige surpriseparty voor haar verjaardag en iedereen is uitgenodigd! Ze heeft zo'n krachtige persoonlijkheid dat je haar het beste kunt omschrijven met een vergelijking: glamour + organisatietalent = de perfecte party. Pak Miss Glam uit en kom direct in een gezellige feeststemming met prachtige confetti, wat ook helemaal past bij iemand met zo'n uitstraling. Miss Glam is inclusief 20 verrassingen. Je kunt haar mode mixen en matchen om 5 verschillende looks te creëren. Met Miss Glam als je beste vriendin kan het feest beginnen. De verpakking wordt een herbruikbare speelset.

L.O.L. Surprise! Birthday doll Miss Glam

Ontdek L.O.L. Surprise! bij Intertoys

Vier jij het feestje mee met L.O.L. Surprise? Deze leuke poppen worden vergezeld door spannende verrassingen om uit te pakken op het gebied van kleding, accessoires en huisdiertjes. Al jouw favoriete poppen uit de series O.M.G., Remix, Hairvibes, Color Change en meer van L.O.L. Surprise! vind je hier.