De nieuwe LEGO Friends

Maak kennis met de NIEUWE LEGO® FRIENDS!

Publicatiedatum: 01-01-2023

Paardrijden met Stephanie, naar de bios met Andrea of op vakantie met Mia: jarenlang hebben kinderen avonturen kunnen bedenken en beleven met hun vrienden en vriendinnen uit Heartlake City. Maar wist je dat er in Heartlake City ook een internationale school gevestigd is? Hier maak je kennis met maar liefst 8 splinternieuwe LEGO Friends! Bij Intertoys koop je de mooiste LEGO Friends bouwsets van deze bijzondere, nieuwe LEGO Friends poppetjes.

Wie zijn de nieuwe LEGO Friends?

Bij de reeks LEGO Friends 2023 bouwsets introduceert LEGO de uiteenlopende karakters Aliya, Paisley, Autumn, Olly, Zac, Leo, Liann en Nova. Waar Aliya bijvoorbeeld houdt van paardrijden en Leo graag een potje voetbalt, schrijft en zingt Paisley haar eigen liedjes.


De leerlingen hebben natuurlijk elk hun unieke manier om met het drukke schoolleven in een nieuwe stad om te gaan. Kinderen kunnen zich vast met één van deze leuke, nieuwe LEGO Friends poppetjes identificeren en meegaan op hun ontdekkingsreis. Heb jij andere hobby’s dan paarden of gitaren? Geen paniek, we stellen alle personages even aan je voor.

Bekijk hier de nieuwste LEGO Friends bouwsets

LEGO Friends Aliya's kamer 41740

Aliya

Haar hobby’s zijn paardrijden en zwemmen en haar lievelingsplek is aan het strand, waar ze graag heengaat om te lezen. Na schooltijd vind je Aliya met haar neus in de schoolboeken om huiswerk te maken, samen met Leo en Autumn. Het motto van Aliya: ik moedig je aan om jezelf te zijn.


LEGO Friends Autumn's huis 41730

Autumn

De beste vriendin van Aliya is Autumn. Ze gaan dan ook graag samen paardrijden in het bos. Ook zonder paard begeeft deze zelfbenoemde allemansvriend zich vaak in de natuur. De roodharige durfal Autumn breekt graag de regels en overtuigt haar bestie Aliya regelmatig om haar bedtijd te overschrijden. Het valt misschien op dat Autumn een deel van haar arm mist, maar daardoor laat ze zich natuurlijk niet tegenhouden! Autumns motto: ik maak je dapper.


LEGO Friends Leo's kamer 41754

Leo

Hoewel je Leo vaak op het voetbalveld vindt, tref je hem tevens regelmatig in de keuken. Een filmavondje waarbij hij de snacks verzorgt kun je hem dan ook zeker enthousiast voor krijgen! Het leukste aan wonen in Heartlake City vindt hij het maken van nieuwe vrienden zoals Zac. Leo’s motto luidt: ik zal altijd voor je zorgen.


LEGO Friends Heartlake Internationale school 41731

Olly

Bezige bij Olly maakt zich graag direct nuttig op school. Deze creatieveling helpt met het nieuwskanaal op school en zet zijn talent voor mode in bij het creëren van de kostuums voor het schooltoneel. Moet er iets gebeuren, dan kun je op Olly rekenen! Zijn motto is dan ook: ik laat dingen gebeuren.


LEGO Friends Paisley’s huis 41724


Paisley

Over toneel gesproken: het liefste zou Paisley haar zelfgeschreven nummers ten gehore brengen op het podium, maar dat is toch wel heel spannend. Ze zingt en speelt gitaar en droomt van een carrière in de muziek. Haar bestie Olly helpt haar met het overwinnen van haar plankenkoorts. Paisleys motto: ik luister altijd naar jou.


LEGO Friends Lianns kamer 41739

Liann

Ook Liann is graag creatief bezig. Ze houdt van tekenen, schilderen en het lezen van stripboeken. Maar vergis je niet, deze stoere dame is ook niet vies van een beetje kattenkwaad. Buiten schooltijd is ze vaak in het skatepark te vinden met Zac. Lianns motto: ik breng je aan het lachen.


LEGO Friends Nova's kamer 41755


Nova

Ben je een echte gamer? Dan wordt Nova vast jouw nieuwe, beste vriendin. Ze gamet graag maar heeft ook een passie voor het programmeren van computers en het bouwen van drones. Het allerliefst spendeert ze echter tijd met haar schattige hond Pickles. Ze is met Autumn vaak bij de hondenopvang in Heartlake City te vinden. Nova’s motto luidt: ik laat je kennis maken met nieuwe dingen.


LEGO Friends Heartlake restaurant in de stad 41728

Zac

Je treft Zac vaak in het restaurant, waar hij videogames speelt met Nova. Kijk alleen uit wanneer hij verliest, want daar kan hij niet zo goed tegen! Maar wel spelen is natuurlijk altijd nog beter dan niet spelen. Daarnaast is Zac groot fan van gevechtssport en van anime. Ook daar kan hij eindeloos met je over kletsen. Het motto van Zac is: ik inspireer je om op je best te zijn.


Bouw met jouw LEGO Friends nieuw

Deze groep vrienden doet natuurlijk hun best op school, maar daarbuiten hebben ze genoeg tijd om Heartlake City te ontdekken. Jonge bouwers kunnen hun eigen avonturen bedenken met de coole LEGO Friends donutwinkel, de honden reddingsauto, het skatepark en natuurlijk de Heartlake Internationale school zelf! Bovendien kun je alle slaapkamers nabouwen van de verschillende LEGO poppetjes met elk hun unieke accessoires. Ontdek de leefwereld van jouw nieuwe LEGO Friends.


Nog veel meer splinternieuwe LEGO!

Bij Intertoys vinden we spelen het leukste wat er is, dus inspireren we kinderen graag met creatief speelgoed dat de fantasie stimuleert. Deze nieuwe 2023 LEGO Friends sets nodigen enorm uit om fantasierijk te spelen en tevens om heel Heartlake City bij elkaar te verzamelen. Ben jij de modelstudent of zet jij de boel op z’n kop?


Naast de LEGO Friends sets zijn er nog veel meer nieuwe LEGO 2023 bouwsets te koop bij Intertoys. Ga een geweldige bouwuitdaging aan met een set van LEGO City, Technic of één van de nieuwe LEGO Avatar sets.