PLAYMOBIL Adventures of Ayuma

Publicatiedatum: 26-10-2021

Dompel je onder in een wereld vol magie! PLAYMOBIL neemt je mee met een nieuwe, sprookjesachtige speelgoedserie genaamd Adventures of Ayuma. Deze lijn laat kinderen kennismaken met een bijzonder universum vol feeën, tovenaars en ridders. Ontdek prachtige speelsets en speelfiguren van deze serie in onze collectie en sluit je aan bij de Forest Fairies, Crystal Fairies en Knight Fairies voor een heldhaftige reis.


Waar gaat Adventures of Ayuma over?

Je begeeft je in een mysterieus, betoverd bos met de nieuwe speelgoedlijn van PLAYMOBIL genaamd Adventures of Ayuma. Het bos krijgt energie uit de magische energiebron. Een magisch kristal voorziet deze bron en zodoende het héle sprookjesland van energie. De Crystal Fairies leven in vrede samen met hun totemdieren in de gemeenschappelijke boom, waar alle magische wezens welkom zijn. Elke fee in PLAYMOBIL Ayuma heeft een eigen totemdier, verbonden door een heel speciale band. Maar wanneer de Crystal Fairies erachter komen dat de Bat Fairies beetje bij beetje de energiekristallen stelen, zet dat hun wereld op zijn kop! De Crystal Fairies moeten zich voorbereiden op een grote strijd tegen de Bat Fairies om de kristallen terug te krijgen, onder het toeziend oog van de mysterieuze, wijze sjamaan. Tijdens de voorbereidingen ontdekken de feeën echter dat het niet de Bat Fairies zijn waar ze zich zorgen over moeten maken... De PLAYMOBIL Ayuma feeën moeten de slechteriken zien te verslaan en de energiekristallen terugbrengen. Een spannend avontuur vol magie begint!

Nieuw van PLAYMOBIL Adventures of Ayuma

Ontmoet de feeën van Ayuma

In de magische wereld van PLAYMOBIL Adventures of Ayuma leven verschillende typen feeën. We maakten al kennis met de Crystal Fairies. Zij beschermen het kristal dat de energiebron voedt met behulp van hun magische schilden. Elvi is een Crystal Fairy en haar totemdier is een vlinder. Daarnaast zijn daar Avelina, Melphi en Rorik, elk met hun eigen totemdier. De Forest Fairies wijden hun leven aan het zorgen voor gewonde dieren en planten. Ze gebruiken hun magische krachten om hen te helen. Leavi is één zo’n fee, haar totemdier is een uil. Andere PLAYMOBIL Ayuma Forest Fairies zijn Leoti, Carmy en Tulipa. Is het bos in gevaar? Dan komen de Knight Fairies in actie. Zij verdedigen het bos tegen indringers met hun magische pijl en boog. De ridders heten Soraya, Felia, Josy en Marten. Tot slot zijn daar de Bat Fairies Noxana en Lamia. Zij zijn een trots en mysterieus feeënras. Met behulp van hun magie kunnen ze heel snel verschijnen en weer verdwijnen.

Koop PLAYMOBIL Adventures of Ayuma bij Intertoys

Wil je de Crystal Fairies en de anderen helpen in hun strijd? Of bedenk je liever je eigen PLAYMOBIL Ayuma avonturen met dit mooie speelgoed? Bij Intertoys vind je verschillende sets van deze speelgoedlijn. Bekijk al onze PLAYMOBIL Adventures of Ayuma speelsets en kies jouw favoriet. Volg de feeën bovendien in hun eigen, superspannende tekenfilmserie op het Youtube-kanaal van PLAYMOBIL. Daar zijn alle afleveringen direct te bekijken.