Tips voor schoencadeautjes

Dagboek van een Hulpsint: de beste schoencadeautjes

Publicatiedatum: 12-11-2021

Lief dagboek, morgen is het éindelijk zover, Sinterklaas komt weer in het land! Ik kan niet wachten om meteen mijn schoentje te zetten. Maar als echte Hulpsint moet ik natuurlijk eerst alle kindjes helpen aan een cadeautje. Na mijn Sinterklaas spelletjes top 10 en het uitzoeken van de leukste dobbelspelcadeautjes ga ik nu op zoek naar de beste schoencadeautjes.


Oh kom er eens kijken, wat deze Hulpsint in je schoentje stopt! Wat is het elk jaar toch weer een feest om alle kinderen blij te maken met leuke schoencadeautjes. Daarom, lief dagboek, heb ik al heel wat rondgekeken voor de beste cadeaus. In mijn zoektocht kwam ik terecht bij Intertoys, waar ze leuke schoencadeaus hebben voor iedereen. En ik zat eens te denken, wanneer ik een schoencadeau koop, welk cadeautje ik dan het beste aan welk kindje kan schenken. Daarom heb ik een lijstje gemaakt van mijn favoriete schoencadeaus bij Intertoys.

X-shot Blaster

Schoencadeaus voor de sportievelingen

Pieten blijven natuurlijk het hele jaar door fit met hun eigen pietengym, maar voor kindjes is het ook fijn om lekker sportief bezig te zijn. Daarom heb ik bij Intertoys gekeken naar de leukste schoencadeautjes voor échte sportievelingen. Een springtouw is natuurlijk altijd goed, wie springt het snelst en hoogst? Wat ook leuk is, is om het tegen elkaar op te nemen met een echte X-shot blaster. Schiet de pijltjes op je tegenstander en kom als overwinnaar uit de strijd. Voor de tennisliefhebbers heeft Intertoys een mooie set met tennisballen. Zo heb je altijd genoeg ballen om weg te slaan.
 

Creatieve cadeaus van Intertoys

Sinterklaas en Piet zijn heel druk bezig met het creatief inpakken van alle cadeaus. Kinderen kunnen met de schoencadeautjes van Intertoys net zó creatief worden als Sinterklaas. Een goedgevulde knutseletui bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van de mooiste knutselwerken. Of maak prachtige creaties met een potje klei van bijvoorbeeld Nick Jr. Voor kindjes die liever tekenen, heeft Intertoys een cool magnetisch tekenbord. Je wist dan gemakkelijk je tekeningen weer uit, hoe handig is dat.
 

Peppa Pig mini voertuigen

De leukste cadeautjes voor jonge coureurs

Sinterklaas komt meestal met een stoomboot het land binnen. Ik ben benieuwd hoe hij dit jaar zijn intocht maakt, want ik weet toevallig dat Sint dol is op voertuigen. Misschien komt hij wel aanrijden op een tractor met aanhangwagen of in een heuse raceauto! Voor kinderen die ook van snelheid houden heeft Intertoys genoeg leuke schoencadeaus. Race een spannende wedstrijd met metalen autootjes of een mini voertuig van Peppa Pig.
 

Schoencadeautjes voor de behendige kindjes

Voor Sint en Piet is behendigheid heel belangrijk bij het gooien van cadeautjes in de schoorsteen. Gelukkig, lief dagboek, kunnen kindjes nu ook hun behendigheid trainen met de leuke schoencadeautjes van Intertoys. Met de populaire Fidget toys kunnen kinderen keer op keer de bubbels laten ploppen, omdraaien en weer opnieuw beginnen. Of ze kunnen spelen met een coole regenboogveer met mooie kleuren. De Fidget toys en regenboogveer helpen heel goed tegen verveling en stress. Voor de echt slimme koppies is een Rubik’s Cube ook heel vermakelijk om mee te spelen.
 

Trendy Barbie pop

Het cadeau voor de poppenspeler

Voor de kleine poppenspelers heeft Intertoys ook genoeg mooie schoencadeaus. De Evi Love fashion party pop is helemaal klaar voor Sinterklaas in haar glinsterende feestoutfit. De Trendy Barbie pop ziet er schitterend uit en staat te springen om avonturen te beleven. Voor het verrassingseffect is de Barbie Color Reveal baby superleuk. Je weet namelijk pas hoe de pop eruit ziet als je haar onthult.
 

Ik denk dat ik genoeg leuke schoencadeaus heb verzameld, lief dagboek! Ik hoop dat ik, samen met Sinterklaas, elk kindje blij kan maken met een heel mooi cadeautje. Ik wacht vol spanning af tot pakjesavond en heb er zó veel zin in. Maar door de drukte is dit voorlopig mijn laatste verhaaltje, lief dagboek. Ik hoop je snel weer te schrijven!