Top 20 kerstcadeaus voor onder de boom

De beste kerstcadeaus in de Intertoys Kerstboom top 20!

Publicatiedatum: 15-12-2022

Een kerstboom, lichtjes, lekker eten, samenzijn met vrienden en familie: Kerst is voor velen de gezelligste tijd van het jaar. Ook bij Intertoys zijn we grote fans van Kerst. En natuurlijk van kerstcadeautjes!


De speelgoedexperts van Intertoys hebben hun mooiste kerstmuts opgezet en zijn als heuse elfjes op zoek gegaan naar de meest fantastische en originele kerstcadeaus. Zo hebben ze gespeurd tussen onze prachtige LEGO sets, spellen, puzzels, games en meer voor alle leeftijden. Met hun speciale selectie hopen we jou te voorzien van wat feestelijke kerstcadeau-inspiratie.


Welke leuke kerstcadeaus zou jij graag zien onder de kerstboom? Of het nu voor je kind, je partner, je bestie of lekker voor jezelf is: Intertoys helpt jou te inspireren de leukste pakjes te scoren. Om het overzichtelijk te houden, hebben onze experts daarom de enige echte Intertoys Kerstboom top 20 samengesteld!


Onderaan de pagina vind je alle 20 kerstcadeaus voor onder de kerstboom. We nemen alvast de eerste 10 even met je door. Hopelijk kun je wat kerstcadeau-inspiratie opdoen!


Nintendo Switch OLED - wit

1. Nintendo Switch console wit OLED

Nu je toch de hele club bij elkaar hebt met de feestdagen, wil je natuurlijk ook gezellig een spelletje spelen. Je hebt gegarandeerd een topcadeau in huis met de witte Nintendo Switch OLED console. Maak het plaatje compleet met één van onze populaire Switch games. De ontvanger zal deze mooie spelcomputer vast gelijk willen uitpakken en aansluiten. En daar heeft iedereen dan weer profijt van!


LEGO Icons Botanical Collection Orchidee 10311

2. LEGO Icons Botanical Collection Orchidee 10311

Daar waar een echt bosje bloemen niet langer dan enkele weken mee gaat, is deze LEGO Icons Botanical Collection Orchidee een origineel kerstcadeau dat jarenlang ieders vensterbank, dressoir of boekenplank kan opleuken. De bijbehorende geur moet je er misschien wel even bij bedenken!
Ticket to Ride Europe

3. Ticket to Ride Europe

Hoewel digitale spelletjes superleuk zijn, zijn de Intertoys speelgoedexperts het erover eens dat dit Ticket to Ride bordspel een prachtig kerstcadeau is voor een echte spelletjesfanaat. Weet jij de langste treinroute te leggen? Deze en andere bordspellen voor volwassenen zorgen voor onbeperkt gezellige spelavondjes.


30 Seconds New Edition

4. 30 Seconds New Edition

Wanneer je het originele 30 Seconds bordspel hebt uitgespeeld is deze 30 Seconds New Edition een geweldig kerstcadeau. Omschrijf en raad vele nieuwe termen en namen en sleep zo je team naar de overwinning. Enthousiast maar eigenlijk op zoek naar een spel voor een jongere fan? Dan is 30 Seconds Junior het ideale cadeau.Monopoly Classic

5. Monopoly Classic

Kopen, verkopen, handelen; hoe goed ben jij met onroerend goed? Het bekende bordspel Monopoly Classic is altijd een leuk kerstcadeau voor iemand die deze klassieker nog niet in de collectie heeft. Kijk uit, het kan vaak wel wat fanatiek worden!


Rummikub Original

6. Rummikub Original

We blijven nog even in de spelletjeshoek. Onze experts houden van allerlei soorten spelletjes en raden Rummikub Original aan voor de echte denkers. Leg zoveel mogelijk tegels van je bordje uit of plaats ze naast een bestaande rij. Deze Original is zeker een origineel kerscadeau-idee.Nintendo Switch Pokémon Violet

7. Nintendo Switch Pokémon Violet game

Ligt er voor iemand een Nintendo Switch console onder de kerstboom? Of staat er al een Switch te pronken in de kast of naast de TV? Dan is deze Nintendo Switch Pokémon Violet game een enorm leuk en origineel kerstcadeau. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn Pokémon games altijd een geweldig pakje om te krijgen. Blijf bovendien op de hoogte van al het laatste gamenieuws en check de nieuwste releases op onze enige echte gaming nieuwsblogpagina.


Silverlit Robo Kombat duoset

8. Silverlit Robo Kombat duoset

Een origineel kerstcadeau dat een hoop geschillen kan oplossen tijdens familiebijeenkomsten. De Silverlit Robo Kombat duoset bestaat uit twee op afstand bestuurbare gevechtsrobots, hoe vet is dat. De figuurtjes maken stootgeluiden en zijn uitgerust met LED-verlichte ogen. Sla jij je tegenstander KO? Dan is dat laatste kerstkransje dus voor jou!Rainbocorns Fairycorn figuur Surprise Series 4

9. Rainbocorns Fairycorn figuur Surprise Series 4

Dit leuke kerstcadeau is niet alleen een verrassing wanneer je het uitpakt, maar zit daarna ook boordevol verrassingen. Onze speelgoedexperts stonden versteld van de magische ingrediënten van dit mooie speelgoed. En niet doorvertellen, maar ze hebben de bijgeleverde feeënvleugels stiekem ook uitgeprobeerd. Staan beeldig!


L.O.L. Surprise! Fashion Show clubhuis

10. L.O.L. Surprise! Fashion Show clubhuis

Zoek niet verder voor kerstcadeau-inspiratie; dit prachtige L.O.L. Surprise! Fashion Show clubhuis maakt elke L.O.L. fan gegarandeerd dolgelukkig. Het bevat meer dan 40 verrassingen en je kunt het uitklappen tot een volledig gemeubileerd huis van 3 verdiepingen. Kinderen zullen hun naam graag op zo’n indrukwekkend kerstcadeau zien staan.


Nog veel meer leuke kerstcadeaus!

Hieronder zie je de volledige kerstcadeau top 20 die onze experts hebben samengesteld. Heb je wat kerstcadeau-inspiratie op kunnen doen? Voor meer prachtig speelgoed, de ultieme Toy Toppers en de beste aanbiedingen check je onze Kerstpagina. Zo vindt iedereen straks hun favoriete pakje onder de boom.