top 20 Sinterklaascadeaus

Dagboek van een Hulpsint: Top 20 Sinterklaascadeautjes

Publicatiedatum: 7-11-2022

Wat een spanning, wat een spanning! Daar zijn we weer, lief dagboek. Het jaar is weer voorbijgevlogen en Sinterklaas en zijn Pieten komen alweer bijna aan in het land. Een tijd van cadeautjes, pepernoten, chocoladeletters en zoveel gezelligheid. En je raadt het nooit, ook deze keer mag ik weer helpen als officiële Hulpsint!


Dit jaar is Intertoys het enige echte pakhuis van de Sint! En, lief dagboek, Sint en Regelpiet hebben aan mij gevraagd om samen met de speelgoedexperts van Intertoys alvast de meest populaire Sinterklaascadeaus te verzamelen. Een heuse Top 20 welteverstaan! Postpiet heeft namelijk dankzij het Speelboek van Intertoys stiekem al heel wat verlanglijstjes voorbij zien komen.


Dus samen met de speelgoedexperts heb ik deze cadeautjes alvast klaargezet. En zo nieuwsgierig als ik ben, lief dagboek, kon ik het natuurlijk niet laten om bepaald speelgoed ook zelf even te testen. Er zit zoveel leuks bij, ik kan niet wachten om al deze Sinterklaascadeau ideeën met je te delen! Hieronder volgt mijn uitgeschreven Top 10.

LEGO City goederentrein

1. LEGO City goederentrein 60336

Zie ginds komt de goederentrein uit Spanje weer aan? Ik denk dat Sinterklaas het toch liever bij de stoomboot houdt, maar deze trein van LEGO City is terecht razend populair in het land! Zelf ben ik eigenlijk ook groot fan van LEGO. Ik heb daarom stiekem al een spoorweg gebouwd in het pakhuis om de Sint te verrassen. En wat gaaf zeg dat je de trein op afstand kunt besturen. Tjoek-tjoek!


Rainbocorns

2. Zuru Rainbocorns Fairycorn figuur Surprise Series 4

Pieten vinden inpakken een feestje, maar dat geldt toch ook zeker voor het uitpakken van de Zuru Rainbocorns Fairycorn figuren! Dit is absoluut een leuk Sinterklaascadeau idee en wat leuk dat kinderen deze op hun verlanglijstje hebben gezet. Deze kleurrijke wezentjes hebben namelijk meerdere magische verrassingen en je kunt er in totaal zeven verzamelen. En een leuk detail is dat je de meegeleverde vleugeltjes ook zelf kunt dragen. Dat staat bijzonder leuk, geloof mij maar!


Washimals Super Salon

3. Washimals Super Salon

Voor de creatievelingen is de Washimals Super Salon echt ontzettend leuk! Deze figuurtjes kun je dus telkens opnieuw kleuren en versieren met stickers. Ik heb hier en daar in het pakhuis al een kleurrijk Washimal-figuurtje, met mijtertje of pietenbaret natuurlijk, verstopt. Eens kijken hoelang het duurt voordat Sint en zijn Pieten ze weten te vinden.


Spider-Man figurenset

4. Spider-Man Titan Hero Series figurenset

Ik begrijp absoluut dat Spider-Man tot een van de meest populaire Sinterklaascadeaus behoort. Met recht een echte Sinterklaascadeau tip, want het is toch supergaaf wat voor spannende avonturen je met deze actieheld kunt verzinnen. En met deze figurenset krijg je ook nog eens de slechterik Venom erbij! Combineer het met andere gave figuren van Marvel en je hebt een prachtige speelwereld.


Magix Mixies magische ketel

5. Magic Mixies magische ketel met échte mist

De Sint is hier erg enthousiast over, en nu snap ik ook waarom! Met de Magic Mixies voelt het namelijk alsof je echt kunt toveren. Je gooit de ingrediënten in de ketel, tikt een paar keer met je toverstaf en ziet een schattig wezentje verschijnen die zelfs ook geluiden maakt. De experts van Intertoys hebben er ook een mooi filmpje voor opgenomen:

Peppa Pig Away We Go figuur

6. Peppa Pig Away We Go! figuur

Voor kleine kinderen is speelgoed van Peppa Pig een geweldig Sinterklaascadeau. Nu weet ik, lief dagboek, dat de Pieten ook groot fan zijn. Met deze set heb je dan ook de hele Peppa Pig-familie compleet, inclusief een aantal vrienden van Peppa. Daarbij vind ik de voertuigen, en dan met name de rode auto met Mama Pig, erg leuk. Zo kun je bijna elke aflevering naspelen!


Hot Wheels Monster Trucks

7. Hot Wheels Monster Trucks glow in the dark 10-pack

Ah, yes! Dit moet Racepiet ook helemaal geweldig vinden. Hij is gek op racen en met deze Hot Wheels auto’s kun je de gaafste races bedenken. Helemaal als je in totaal tien auto’s krijgt zoals met deze set het geval is. En wat deze auto’s nou zo speciaal maakt is dat ze beschikken over een glow in the dark-effect. Zo kun je dus racen in het donker!


Zuru X-Shot

8. X-Shot Excel Combo Pack blasterset

Ja, lief dagboek, als je klaar bent voor actie dan is de X-Shot Excel Combo pack blasterset inderdaad hét cadeau voor Sinterklaas. Je krijgt drie verschillende blasters en 48 foam darts zodat je oneindig kunt blijven schieten. Ik bedenk mij nu trouwens wel dat ik straks nog alle darts netjes moet opruimen vóórdat de Sint er is.


Rainbow High fashion set

9. Rainbow High fashion studio set

Even kijken, ik geef jou dit jasje en dan deze schoenen en….hmm, nee misschien moet ik toch aan Modepiet vragen wat het beste bij elkaar past. Zij weet dat altijd heel goed. In ieder geval heb je met deze Rainbow High Fashion studio set ontelbaar veel mogelijkheden om je pop aan te kleden! Hartstikke leuk voor de fashionistas.


Pets Alive Paw Paw

10. Pets Alive Paw Paw de wandelpuppy

Voor de dierenliefhebber mag deze onwijs schattige puppy ook niet ontbreken. De puppy kan naar voren en achteren lopen zodat je echt een stukje met haar kunt wandelen. En door haar zijdezachte vacht kun je haar ook lekker knuffelen.


Nou, lief dagboek, een mooi rijtje aan Sinterklaascadeaus, toch? Ik snap wel waarom deze cadeaus zo populair zijn in het land. En met deze cadeautjes kunnen Sint en Piet dan gelijk al aan de slag als zij aankomen in het pakhuis.


Samen met de Intertoys speelgoedexperts heb ik hieronder de volledige Top 20 naast elkaar gezet. Zij gaven mij ook als tip mee dat Sint en Piet nog een kijkje kunnen nemen bij de ToyToppers en andere leuke cadeautips voor meer Sinterklaascadeau ideeën. Hier vind je bijvoorbeeld ook mooie games en spellen en heb je algauw het perfecte Sinterklaascadeau.


Oh ja, over spellen gesproken. Weet je trouwens nog mijn Top 10 Sinterklaas spelletjes van vorig jaar, lief dagboek? Dat was ook wel een feestje om alles te mogen testen.


Nou ik ga nu snel weer verder met alle voorbereidingen. Tot gauw, lief dagboek, en dan vertel ik je alles over mijn volgende klus. We gaan er ook dit jaar weer een prachtig Sinterklaasfeest van maken!