• Home
  • Ontdek ons bouwspeelgoed en constructiespeelgoed | Intertoys
Bouwen & Constructie

Constructiespeelgoed en bouwsets

Leren bouwen begint bij Intertoys! Voor jong en oud biedt onze webshop een groot assortiment aan blokken, bouwsets en constructiespeelgoed van topmerken als LEGO, K’NEX, Mega Bloks en GraviTrax. Bekijk al het Bouwen & Constructie speelgoed.

Populaire LEGO thema's

Blokken stapelen en bouwen met LEGO DUPLO!

Begint je kleintje aan zijn of haar eerste bouwavontuur? Intertoys heeft het juiste gereedschap! Op onze bouwplaats vind je niet alleen prachtig constructiespeelgoed voor kinderen van 2 jaar en bouwspeelgoed voor bouwers vanaf 4 jaar maar ook leerzaam constructiespeelgoed voor peuters en voor kinderen vanaf 12 jaar.


Intertoys beschikt over het juiste speelgoed om kinderen op weg te helpen bij het vormgeven van hun eigen creatieve wereld. Binnen een mum van tijd leren ze stapelen en cijfers en vormen te herkennen met de blokken en houten bouwpeelgoedsets van VTech, Mega Bloks, Little Dutch en LEGO DUPLO. Onze collectie bevat niet alleen houten blokken, maar ook interactieve blokken. Deze interactieve blokken bevatten leuke geluiden en grappige zinnetjes die allemaal bijdragen aan het bouwplezier en de ontwikkeling van je kind.


Leerzaam bouwspeelgoed

Met bouwspeelgoed als LEGO DUPLO wordt de ontwikkeling van de fijne motoriek van jonge kinderen gestimuleerd. Ze leren kleuren onderscheiden en welke blokken en bouwsteentjes op elkaar passen. Tijdens het bouwen met constructiespeelgoed laten de kleintjes hun creativiteit de vrije loop en als ze klaar zijn met bouwen kunnen ze spelen met de set en hun fantasie optimaal gebruiken. Mooie bouwsets als die van LEGO DUPLO of prachtig, houten constructiespeelgoed van topmerken als Little Dutch vormen bovendien een prachtig kraamcadeau of cadeau voor jonge kinderen.


LEGO series als LEGO City en LEGO Technic

Voor de meer ervaren bouwers is er een uitgebreide keuze aan LEGO bouwsets. Leef je uit met onder meer prachtige sets van LEGO City, LEGO Friends en LEGO Technic! Bouw een mooie treinbaan, een stoere auto of die gave brandweerkazerne. Of creëer die ene scène na uit je favoriete film of serie met sets als LEGO Star Wars, LEGO Harry Potter en LEGO Ninjago. Wil je volledige vrijheid in het bouwen van je LEGO creaties? Dan zijn er ook nog tal van LEGO boxen met honderden bouwstenen om uit te kiezen met bijhorende bouwplaten. Begin direct aan jouw nieuwste bouwproject!


De coolste constructies met K’NEX en GraviTrax

Je hebt direct een goede klik met het prachtige constructiespeelgoed van K’NEX en GraviTrax! Bij K’NEX is het in elkaar klikken van de juiste onderdelen cruciaal om dat ene prachtige bouwwerk te voltooien, terwijl GraviTrax je uitdaagt om zwaartekracht en je ruimtelijk inzicht te gebruiken bij de constructie van je kogelbaan. Zo maak je niet alleen gebruik van je eigen kracht, maar ook van de krachten van de natuur. Met GraviTrax bouw je een eigen parcours vol actie om kogels naar de finish te brengen.


Ons assortiment K’NEX biedt prachtige bouwsets voor zowel kinderen als volwassenen. Jonge bouwers klikken een coole motor, auto of schattig diertje in elkaar met een leuke bouwdoos van Kid K’NEX of K’NEX Imagine. Met de speciale Architecture sets sta je voor een grotere uitdaging. Bouw jij een mooie Eiffeltoren of London Eye reuzenrad? Zet dit bijzondere speelgoed daarna bovendien als unieke accessoire neer als decoratie in huis. Voor welke leeftijd je ook een bouwset zoekt, je kunt erop bouwen dat je het vindt bij Intertoys!