Bouwsets en onderdelen

Het leukste bouwspeelgoed voor kinderen en volwassenen! Ontdek ons ruime assortiment LEGO bouwsets en meer!

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 24 van 858  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 36
Toon volgende pagina
1 - 24 van 858  producten
Toon vorige pagina
1
1 2 Pagination Pages Ellipsis 36
Toon volgende pagina

LEGO bouwsets

Je bent nooit te jong of te oud om te spelen met bouwsets. Voor de jongste bouwers is LEGO DUPLO erg geschikt. Met dit bouwspeelgoed vanaf 2 jaar kunnen kinderen de mooiste creaties maken met de grote DUPLO stenen. LEGO heeft voor elke leeftijd een serie die geschikt is voor zijn of haar bouwniveau, zoals LEGO City, LEGO Friends en LEGO Technic. Daarnaast zijn er verschillende basis bouwsets en bouwonderdelen waarmee je je eigen bouwwerk kunt bedenken en bouwen. Deze sets maken elke bouwspeelgoed-collectie compleet!


Bouwspeelgoed merken

LEGO is misschien wel het meest bekende merk voor bouwspeelgoed, maar zeker niet het enige! Een ander bekend merk is namelijk K’NEX. Het grootste verschil tussen LEGO bouwsets en K’NEX bouwspeelgoed is dat je bij K’NEX niet bouwt met steentjes, maar de bouwonderdelen in elkaar klikt. Voor de jonge kinderen is er Kid K’NEX waarmee de jongste bouwers hun fijne motoriek ontwikkelen en kennis maken met dit leuke bouwspeelgoed. Daarnaast heeft K’NEX een aantal bouwsets voor volwassenen. Met K’NEX Architecture klik je iconische bouwwerken in elkaar die je ook als decoratie kunt neerzetten.


Leerzaam bouwspeelgoed

Naast het klassieke bouwen met bouwsteentjes, kunnen kinderen ook hun eigen kogelbanen bouwen. GraviTrax daagt kinderen uit om zwaartekracht te gebruiken bij het bouwen van een kogelbaan. Met GraviTrax maken kinderen spelenderwijs kennis met zwaartekracht en ontwikkelen ze hun ruimtelijke inzicht. Voor GraviTrax heb je de starterset nodig die je kunt uitbreiden met een ruime collectie aan uitbreidingssets. Ben je op zoek naar meer uitdaging? Dan is er GraviTrax Vertical voor de echte pro’s. Met deze sets bouw je kogelbanen op verschillende niveaus en zoek je de grenzen op van jouw kogelbaan. Ook voor GraviTrax Vertical zijn er diverse uitbreidingssets om het bouwen nog flexibeler te maken.