Kinderfietsen, steppen en rijdend speelgoed

Ga de wereld ontdekken op een mooie kinderfiets, loopauto of stuntstep van Intertoys!

Filteren & Sorteren
1 - 24 van 52  producten
1 - 24 van 52  producten

Kinderfiets kopen in de juiste maat

Wanneer je een kinderfiets koopt, is het belangrijk om te letten op de wielmaat. Afhankelijk van de leeftijd en de lengte van je kind, kun je bepalen welke kinderfiets het beste past. Bij Intertoys vind je kinderfietsen van 10 inch, 12 inch en 16 inch; perfect voor kinderen tussen de 1 en 6 jaar. Deze kinderfietsen hebben allemaal afneembare zijwieltjes en zijn in sommige gevallen ook voorzien van een duwstang. Maak de fiets compleet met diverse fietsaccessoires zoals een fietsbel, fietsmand en coole accessoires voor op de fiets. Met topmerken als Disney, PAW Patrol, Volare en Yipeeh kan jouw kindje gemakkelijk de eerste meters maken op een leuke kinderfiets van Intertoys.


Loopfietsjes en loopauto’s

Op een mooie loopfiets of loopauto kan je kindje de eerste ritjes maken binnen en buiten. Met een loopvoertuig kunnen actieve kindjes goed hun energie kwijt en leren ze gelijk te balanceren en sturen. Naast de klassieke loopfiets en loopauto, kun je ook kiezen voor een loopmotor, loopscooter of zelfs een looptractor. De keuze is reuze! Deze loopvoertuigen zijn in de meeste gevallen gemaakt van kunststof of van ander stevig materiaal en kunnen daardoor goed tegen een stootje.


Stuntstep en Space Scooter

Een stuntstep is niet zomaar een step, want met een stuntstep kun je de coolste trucs doen. Deze steps zijn licht van gewicht zodat je makkelijk de gaafste stunts kunt doen en deze kunt perfectioneren. Naast de geweldige stuntsteps kun je ook kiezen voor een gave Space Scooter. Met de Space Scooter beweeg je naar voren door de voetplank te bewegen. Hoe sneller je dit doet, hoe harder je door de straten crost. De Space Scooter is makkelijk in te klappen en kun je overal eenvoudig mee naartoe nemen. De stuntsteps en Space Scooter zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren bij Intertoys. Kies jouw favoriete kleur en steel de show op het schoolplein of rij stukjes door de buurt.