Jouw mooiste zandbak en zandspeelgoed

Bouw de grootste zandkastelen in jouw eigen zandbak! Intertoys biedt bovendien schepjes, vormpjes, emmers en ander zandspeelgoed om jouw eigen zandwereld mee te bouwen.

Jouw favoriete zandspeelgoed kopen

Een zandkasteel, ijsje, schelpje of vis; met het zandspeelgoed van Intertoys kun je alles maken van zand! Kinderen beleven volop speelplezier op het strand of in hun eigen zandbak met een leuke vormenset of andere zandspeeltjes. Pak je schepje en vul je emmer met zand zodat je voldoende materiaal hebt voor jouw avontuur. In onze collectie vind je leuke sets met ijskraampjes en losse ijsvormpjes om mee in het zand te spelen. Als in een heuse gelateria aan zee pak je je ijsschep erbij en vul je overheerlijke hoorntjes voor de hele familie. Liever werkzaam in de constructie? Schep het zand in je truck en rijd naar je bouwplaats. Hier wacht je kasteelemmer om gevuld te worden. Voor je het weet heb je je eigen prachtige zandkasteel gebouwd, misschien wel met slotgracht!


Zandbakken en ander buitenspeelgoed

Neem plaats in je eigen zandbak en verzamel al je gereedschappen om je heen. Met de schepjes, vormpjes en emmertjes uit ons assortiment bouw je de mooiste kastelen en andere zandfiguren. Schelpjes, visjes, bootjes; alles om jouw eigen zandwereld vorm te geven. Houd je creatie bovendien veilig voor alle weersomstandigheden in een zandbak met deksel. Kinderen kunnen heerlijk creatief spelen in de buitenlucht met het mooie buitenspeelgoed van Intertoys. Naast zandbakken biedt Intertoys zwembaden, zandtafels, skates, speelhuisjes, watertafels en nog veel meer om je een zomer lang mee te vermaken.