Fietsen, Steppen & Rijdend speelgoed

Als kind kun je je op allerlei verschillende manieren verplaatsen van A naar B. Bij ons kun je uiteraard terecht voor mooie en stoere kinderfietsen, een leuke step, maar ook voor driewielers, loopfietsen, hoverboards en skelters.

Kinderfietsen

Een kindje leren fietsen op jonge leeftijd heeft natuurlijk voordelen. De kleinste fietsen die wij aanbieden hebben een wielmaat van 10 inch. De grootste fietsen in ons assoritment heeft een wielmaat van 28 inch. Daarnaast kun je letten op of de zadelhoogte en eventueel het stuur verstelbaar is. Verder is het belangrijk om rekening te houden met het soort remmen dat op de fiets zit. Naast alle mooie en coole kinderfietsen kun je de fiets extra versieren met leuke fietsaccessoires.

Driewielers

Voor de allerkleinste is een driewieler het ideale vervoersmiddel. Een driewieler met een afneembare duwstang is erg handig, omdat je de peuter kunt helpen met vooruit komen. Als je kindje zelfstandig kan fietsen, demonteer dan de duwstang. Op deze maniergroeit de driewieler met de peuter mee. Daarnaast zijn de meeste driewielers voorzien van diverse asseccoires, zoals beugels, voetsteunen of een zonnescherm.

Loopfietsen

Een loopfiets is niet alleen perfect voor de allerkleinsten om rond te rijden, maar de beenspieren en gevoel voor balans en richting worden ook ontwikkeld als de peuter zich voortbeweegt op een loopfiets. In ons assortiment zijn de loopfietsen voorzien van brede en stevige banden die de kinderen stimuleren hun evenwicht te bewaren. Kies voor een prachtige loopfiets gemaakt van topkwaliteit hout of stevig kunststof. Naast de loopfietsen bieden wij ook mooie loopauto’s, loopmotoren en looptractoren aan, zodat het vervoersmiddel volledig bij jouw peuter past!

Steppen

Een step is multifunctioneel, want je kunt hiermee een rondje rijden door de straat, stoere stunts mee doen of ermee naar school rijden. Als je een step wilt met een stabiele wegligging, dan is een autopeds het meest geschikt. Als je het liefst coole stunts wil doen, dan past een coole step het beste bij jou. Met een wavescooter ga je swingend door de straat dankzij het zwenkwiel en het middenstuk dat draaibaar is. De populaire Space Scooter is ook bij ons te koop. Bij deze unieke step beweeg je voort door de voetplank naar voren en naar achter te bewegen. Met de Space Scooter kan je snelheid maken en is supergaaf om af te wisselen met de fiets.

Hoverboards

De hoverboard is cool buitenspeelgoed voor op het schoolplein. Hiermee beweeg je je volledig elektrisch voort door naar voren en naar achteren te leunen waarbij het is belangrijk om je evenwicht te bewaren. Als dit allemaal lukt, kun je ook bochten gaan maken of om je as draaien.

Skelters

De skelter is er tegenwoordig in allerlei vormen en maten. Met een skelter kun je leuke racewedstrijden doen of eenvoudig de buurt verkennen. De meeste skelters hebben een verstelbare zitting, zodat de kinderen er langer plezier van hebben. Een skelter is niet gemotoriseerd en via pedalen komt het rijtuig in beweging. De skelter kun je verder personaliseren met accessoires, zoals een sirene, vlag of zwaailicht.