PS4

Start jouw PlayStation 4 avontuur vandaag nog en duik in een wereld vol actie, avontuur en fantasie. In onze webshop vind je de console, maar bestel je ook de meest fantastische voordeelbundels, inclusief games, zodat je direct aan de slag kunt!

Controllers

De PlayStation 4 wordt standaard geleverd met de DualShock 4 controller. Om games in multiplayer te spelen op de PS4 heb je nog een extra controller nodig. In onze webshop vind je de draadloze DualShock 4 controller met bewegingsgevoeligheid en trilfunctie, waardoor je gamebeleving extra realistisch wordt! Tevens bestel je de beste headsets en andere accessoires voor de optimale gamesessie.

PS4 games

De nieuwste en leukste games voor jouw PlayStation 4 bestel je bij Intertoys! In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment aan games met boordevol actie, avontuur, shooters, sport en nog veel meer. Zo vind je de nieuwste edities uit bekende series als Call of Duty, Battlefield en FIFA. Dus bestel nu jouw favoriete game en duik direct in de actie! Kijk snel welke games er nieuw zijn binnengekomen of reserveer nu alvast jouw favoriete game!

PlayStation VR

De PlayStation ondersteunt ook PlayStation Virtual Reality (VR). Dankzij deze functie lijkt het net alsof jij middenin de game staat. Zet de fantastische virtual reality-bril op en begeef je in een wereld zoals je deze nog niet eerder hebt ervaren. Bekijk hier het actuele aanbod aan PlayStation VR-brillen.

PlayStation Plus

Om online multiplayer te kunnen spelen op de PlayStation 4 is een PlayStation Plus-abonnement vereist. Deze is verkrijgbaar in twee varianten: 90 dagen of 365 dagen. Met PlayStation Plus krijg je als abonnee bovendien maandelijks twee games gratis, krijg je extra korting in de PlayStation Store en mag je meedoen aan exclusieve closed beta’s voor nieuwe games. Bestel nu PlayStation Plus in onze webshop.

PlayStation Store

In de PlayStation Store kun je digitale games kopen, sommige games verschijnen zelfs alleen digitaal! Maak een keuze tussen twee tegoedkaarten: 20 euro en 50 euro, verzilver de code op je PlayStation Network-account en begin te shoppen!