Wil jij een Xbox One S/X kopen?

De Xbox spelcomputers van Microsoft plaatsen je in het middelpunt van de entertainment in jouw eigen huiskamer! Naast de allereerste next-gen console (Xbox One), zijn er tot op heden twee varianten verkrijgbaar: de Xbox One S en Xbox One X (voorheen bekend als Project Scorpio). De nieuwste Xbox spelcomputers koop je eenvoudig en snel in de webshop van Intertoys.

Wat is het verschil tussen Xbox One S en Xbox One X?

Het verschil tussen de Xbox One S en Xbox One X laat zich het beste uitleggen in de kwaliteit waarin jij je games kunt spelen. Met de One X is er geen krachtigere console van Microsoft die 4K beeldkwaliteit (i.c.m. 6 teraflops en 60 frames per seconde) zo gedetailleerd naar voren brengt. De Xbox One X is t.o.v. de One S ook kleiner van formaat en het werkgeheugen is groter.

Niet alleen spelcomputers, ook Xbox One games & accessoires

Niet alleen spelcomputers, maar ook games en accessoires reserveer en koop je snel bij Intertoys. Bekijk het actuele aanbod aan games en maak een keuze uit de vele headsets, thumb sticks (thumb grips), controllers en kabels waarmee jij je gamesessie een boost geeft. Wil je online gamen? Maak dan een keuze uit een van de Xbox Live Gold-kaarten.