Space Scooter (5)

Space Scooter

De Space Scooter is een step voor alle leeftijden. Je kunt de Space Scooter aandrijven door middel van beweging. Door de voetplank naar voor en naar achter te bewegen, rijdt de step naar voren. De step kan gebruikt worden vanaf 8 jaar en is geschikt tot een gewicht van 80 kilo. Zo kan een volwassenen ook van deze step gebruik maken. Pak de Space Scooter om mee naar school te gaan, of om gemakkelijk naar de stad te steppen. Eenmaal op de plaats van bestemming kun je de step eenvoudig inklappen en opbergen. De Space Scooter is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Space Scooter Junior

De Space Scooter Junior is een step voor kinderen vanaf 4 jaar. Zo kun je vanaf jongs af aan al beginnen met ‘Spacescooteren’. De kinderstep is een stevige step die geschikt is tot een gewicht van 60 kilo. De Junior Space Scooter step is in verschillende kleuren beschikbaar met opvallende details.

Leo Messi Space Scooter

De Messi Space Scooter is een speciale editie step. De zilverkleurige stuntstep is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kan maximaal 90 kilo dragen. Hierdoor kunnen volwassenen ook gebruik maken van deze step.

Bescherming

Je kunt de Space Scooter gebruiken om naar je bestemming te steppen of je kunt de step gebruiken om allerlei coole stunts mee te doen. Het wordt aanbevolen om een helm-, elleboog-, knie- en polsbescherming te gebruiken als je op pad gaat met je step.