Sponeta (33)

Sponeta is gevestigd in Schlotheim, een stad in de Duitse deelstaat Thüringen. Het bedrijf produceert al meer dan 60 jaar tafeltennisproducten en is om deze reden één van de meest bekende fabrikanten van pingpongtafels wereldwijd. Deze ‘Made in Germany’-kwaliteitsproducten worden geleverd in meer dan 90 landen en zijn beschikbaar in acht verschillende uitvoeringen op het gebied van kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat er tafels zijn voor zowel vrijetijdsgebruikers als wedstrijdspelers. Elk product dat de fabriek verlaat is ontworpen en gebouwd volgens de geldende wettelijke normen en de strengste kwaliteitseisen.

Sponeta is de grootste fabrikant van Europa met een productie van meer dan 100.000 tafels per jaar. Bovendien fabriceert het bedrijf ook voor veel andere merken hun tafels in haar geautomatiseerde fabriek in Duitsland. Door een geautomatiseerd productieproces en hoge productieaantallen is Sponeta onderscheidend in prijs. Daarnaast zijn alle tafels voorzien van een Europese veiligheidsnorm voor tafeltennistafels, dus de kwaliteit is van een zeer hoog niveau.

Garantie

De outdoortafels van Sponeta hebben een garantie van maar liefst 10 jaar op het blad en 3 jaar op het onderstel. De indoortafels hebben 3 jaar garantie op de gehele tafeltennistafel.