Skates & Boards (1961)

Houten of plastic skateboard

Wil jij met een iets cooler vervoersmiddel naar school dan met je fiets? Ga dan met je eigen, stoere skateboard! In onze collectie vind je verschillende skateboards in allerlei formaten dus kun je precies het model bestellen dat bij jou past. Laat jouw skills zien op straat of in de half-pipe met een plastic skateboard of een houten skateboard. Kun jij ermee door de lucht springen? Je kunt rustig beginnen door met één voet op de board te gaan staan en je met de andere af te zetten. Plaats daarna je andere voet ook op het board en rijdt zo overal heen. Wanneer je wat meer ervaring hebt kun je proberen te springen en andere trucjes uit te halen.

Waveboard

Ben je niet bang voor een uitdaging? Ga dan de straat op met een waveboard! Dit buitenspeelgoed is een combinatie van een skateboard en een snowboard en is voorzien van twee zwenkwielen. Het vergt dus heel wat balans! Beweeg het waveboard voort door te bewegen met je heupen en maak snelheid. Door de achterrem en grip tape deck is het waveboard veilig voor kinderen om mee de straat op te gaan. Welke trucs kun jij uithalen?

Skate-helm en beschermers

Wanneer je de straat op gaat met je skateboard wil je natuurlijk wel goed beschermd zijn! Kies uit onze ruime collectie skatehelmen voor jongens en meisjes in verschillende kleuren en bestel jouw favoriet. Zo’n helm is natuurlijk ook geschikt als fietshelm voor kinderen. Daarnaast is het belangrijk je je ledematen te beschermen voor als je valt. Met kniebeschermers, polsbeschermers en elleboogbeschermers ben jij er helemaal klaar voor!