• Home

Call of Duty: Vanguard

Eindelijk is het zo ver: de nieuwe Call of Duty: Vanguard is nu verkrijgbaar bij Intertoys! Wacht niet te lang en bestel Call of Duty: Vanguard vandaag nog voor je PS5, PS4, Xbox One en Xbox Series X.

De wereld van Call of Duty: Vanguard

Ontdek de nieuwe wereld van Call of Duty. Call of Duty: Vanguard neemt een duik in het verleden en neemt je mee naar de Tweede Wereldoorlog. Een kleine groep strijders moet opstaan in verschillende veldslagen om de oorlog definitief tot een einde te brengen. In een uiterst meeslepend verhaal beleef je elk strijdtoneel door de ogen van deze helden. Reis af naar diverse locaties die belangrijk waren tijdens de Tweede Wereldoorlog om vervolgens het gevecht in jouw voordeel te beslissen. Van de veldslagen aan het Oost- en Westfront in Europa tot aan luchtgevechten boven de Stille Oceaan en het uitschakelen van vijanden in Noord-Afrika. Welkom in Call of Duty: Vanguard.


Maak kennis met de helden

Wat is een oorlogsverhaal zonder helden? In de nieuwe Call of Duty: Vanguard staan vijf helden centraal om jou naar de overwinning te helpen: maak kennis met Polina Petrova, Arthur Kingsley, Lucas Riggs, Wade Jackson en Richard Webb. Elke held heeft zijn eigen verhaal en unieke vaardigheden. Polina Petrova is een geboren scherpschutter uit Stalingrad terwijl de Britse sergeant Richard Webb zich heeft ontpopt als ware strateeg. Door noodlottige gebeurtenissen zijn de helden bij elkaar gebracht. Het doel? Het grote gevaar bestrijden, de koers van de oorlog veranderen en het opzetten van speciale eenheden.


Een vernieuwde multiplayer

Het is natuurlijk geen verrassing dat Call of Duty: Vanguard ook beschikt over een multiplayer. In deze editie mag je als speler uitkijken naar nieuwe speltypes en nieuwe manieren om te spelen. Ga onder meer de strijd aan met het speltype Champion Hill. In dit multi-arena survivaltoernooi gaan tactiek en strategie hand in hand en is snel handelen de sleutel naar succes. Of waag je aan Patrol waarin je als team moet samenwerken om een bewegend doelwit in bezit te krijgen. Bovendien is de multiplayer van Call of Duty: Vanguard een verlengstuk van de campagne mode. Waar je in de campagne mode namelijk speciale eenheden moet samenstellen, duik je met de multiplayer veel meer in op het strijden met diezelfde eenheden.


Tijd voor zombies

De zombies zijn weer terug! In het besneeuwde Stalingrad heeft de Dark Aether-poort een gat geslagen in de dimensionele sluier en nu wordt de wereld geteisterd door ondoden. Aan jou en je speciale eenheden de taak om de orde te herstellen. Reis door de poorten van Dark Aether en vecht tegen de zombies op de verscheurde akkers van Merville, de regenachtige daken van Parijs en meer! Voor elk level heb je de keuze uit meerdere Perks, een Mystery Box, Pack-a-Punch en andere specialiteiten om de zombies het hoofd te bieden.


Koop Call of Duty: Vanguard bij Intertoys

Ben jij enthousiast geworden over Call of Duty: Vanguard? Bestel dan nu de nieuwe Call of Duty voor de PS5, Xbox Series X, PS4 of Xbox One bij Intertoys! Ben je geïnteresseerd in meer games? Bekijk dan onze games pagina.