• Home
  • Educatief speelgoed voor kinderen | Spelend leren | Intertoys
Educatief speelgoed

Spelend leren met Intertoys

Kinderen leren over robots, elektriciteit, kristallen en meer met de leuke experimenteersets, leersystemen en scheikundedozen van topmerken als Clementoni, Jumbo en Ravensburger. Bekijk al het Educatieve speelgoed

Populaire merken

Spelend leren met het leerzame speelgoed van Intertoys!

Speelgoed bij Intertoys is niet alleen enorm leuk, maar bovendien erg leerzaam! In onze webshop vind je een groot assortiment aan educatief speelgoed van topmerken als Clementoni, Ravensburger, Fisher-Price en VTech.


Ontdekken met Tiptoi en VTech

Hoe ouder ze zijn, hoe nieuwsgieriger kinderen worden en met veel plezier ontdekken zij de wereld om zich heen. Intertoys draagt graag bij aan deze ontwikkeling met ons uitgebreide assortiment leerzame speelgoed. Of het nu gaat om het bevorderen van de oog-handcoördinatie, leren tellen, tekenen, klokkijken, rekenen of spellen: bij Intertoys vind je het juiste speelgoed om kinderen spelenderwijs kennis bij te brengen. Maak een keuze uit kleurrijke telramen, leerklokken en magneetborden of uit leuke, interactieve leersystemen waarmee zij op jonge leeftijd meer leren over thema’s als muziek, dieren, topografie en school. Daarnaast kunnen jonge kinderen op een leuke manier alles te weten komen over dieren met de Zoef Zoef Dieren van VTech. Druk op het hoofdje van de speeltjes om grappige geluidseffecten, gesproken zinnetjes en gezongen liedjes te horen. Beweeg de interactieve speelgoeddieren over de Magische Sensoren van de het Zoef Zoef Dieren speelgoed voor leuke interacties. Oudere kinderen kunnen met Ravensburger Tiptoi meer leren over boerderijen, verschillende landen, het menselijk lichaam en muziekinstrumenten. Raak met de speciale Tiptoi stift de bladzijden in de speciale Tiptoi boeken aan en je hoort allerlei leuke weetjes, geluiden en opdrachtjes.


Laat de ware wetenschapper in jezelf los!

Hoe zet je een robot in elkaar? Hoe wek je elektriciteit op? En welke chemische reacties kun je zoal ontdekken? Je komt erachter met de verschillende experimenteerdozen van Intertoys! In onze webshop vind je tal van verantwoorde experimentele bouwpakketten om de ware wetenschapper, programmeur en chemicus in jezelf los te laten. Bouw bijvoorbeeld je eigen elektrische auto, kweek je eigen waterdiertjes of lanceer je eigen raket! Stap voor stap leren kinderen meer over wetenschap, techniek, natuurkunde en nog veel meer. Ontdek snel het ruime assortiment educatief speelgoed bij Intertoys!