• Home

FIFA games en kaarten

Ben jij op zoek naar een nieuwe FIFA game? Zoek niet verder en bekijk het actuele aanbod van Intertoys. Bij ons koop Lees meer je de nieuwste FIFA games voor de PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 (PS4), Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.

Naast de voetbal game FIFA zijn er ook nog verschillende Panini Adrenalyn FIFA kaarten om te verzamelen. Koop een van de startersets of boosterpakketten en verzamel de beste voetballers van het moment!
Toon minder

Filteren & Sorteren
Filteren & Sorteren
1 - 10 van 10  producten
1 - 10 van 10  producten

Koop jouw favoriete FIFA game

Elk jaar komt er een nieuwe FIFA game uit, ontwikkeld door Electronic Arts (EA Sports). Wereldwijd verheugen fans zich erop om online of lokaal met de populaire voetbal game aan de slag te gaan.


Elke nieuwe release van FIFA koop je eenvoudig en snel bij Intertoys: van het plaatsen van pre-orders tot het kopen van de game op de dag van release en later.


De verschillende FIFA-edities

FIFA is verkrijgbaar in een standaard editie en de zogenoemde Ultimate Edition en Legacy Edition. De verschillen tussen de twee eerstgenoemde edities zijn de verschillende bonussen die je daarbij ontvangt. Hierbij kun je denken aan FIFA Points, Early Access of een leenitem voor FIFA Ultimate Team (FUT).


De standaard edities en Ultimate Edition koop je voor current-gen en next-gen consoles zoals de PS5, PS4, Xbox One en Xbox Series X|S. De Legacy Edition is een speciale uitvoering die enkel verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Belangrijkste verschillen zijn de gameplay-kenmerken die bij de Legacy Edition verschillen ten opzichte van de standaard editie en Ultimate Edition.


Heb jij al zin om het met een potje FIFA op te nemen tegen je beste vrienden? Wil jij de Champions League winnen met je favoriete club of jezelf kronen tot online FIFA-koning of -koningin met FIFA Ultimate Team? Koop dan nu jouw favoriete FIFA game bij Intertoys en laat virtueel je voeten spreken!


Koop nu FIFA 23

FIFA 23 is de nieuwste FIFA game en verschijnt eind september. Bij Intertoys koop je de standaard versie voor de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S en de Legacy Edition voor de Nintendo Switch. FIFA 23 introduceert voor het eerst in de serie twee vrouwencompetities en bevat het WK voor zowel mannen als vrouwen.


Ten opzichte van FIFA 22 mogen fans ditmaal uitkijken naar grafische verbeteringen met HyperMotion2-technologie en verbeterde gameplay in de vorm van machinaal leren, harde schoten, technisch dribbelen en versnellen. Maar ook de onmiddellijke introductie van cross-play is een vernieuwend element in vergelijking tot FIFA 22.


FIFA 23 bevat daarnaast standaard gamemodi zoals FUT, Carrière, online en offline seizoenen en Profclubs. FIFA 23 zal daarbij de laatste game zijn met de naam FIFA. Vanaf volgend jaar gaat de serie verder onder de naam EA Sports FC.


Verzamel mooie Panini Adrenalyn FIFA kaarten

Van Virgil van Dijk, Kylian Mbappé en Kevin de Bruyne, tot aan Erling Haaland, Frenkie de Jong en Karim Benzema: met de Panini Adrenalyn FIFA kaarten verzamel je alle grote voetbalsterren! De verschillende kaarten zijn verkrijgbaar in meerdere varianten, waaronder startersets, boosters en mega tins.


Met de startersets ontvang je ook gelijk een handige map om al je kaarten in te bewaren. Op deze manier kun jij al je kaarten veilig opbergen en op een mooie manier presenteren aan al je vrienden.