Must see! Trailer Pokémon Scarlet en Violet toont lekker veel gameplay

Publicatiedatum: 15-11-2022

Nintendo heeft vlak voor de release op 18 november een nieuwe trailer gedeeld voor Pokémon Scarlet en Violet! De trailer wordt afgewisseld met vele cutscenes en nieuwe gameplay-beelden. Dit wil je zeker even bekijken.

In de nieuwe Pokémon trailer gebeurt er eigenlijk te veel om allemaal op te noemen: er schieten beelden van de Paldea regio voorbij, de legendarische Pokémon Koraidon en Miraidon verschijnen in beeld en er is aandacht voor de Tera Raid Battles. En dit alles begeleid door het nummer Celestial van Ed Sheeran, die hiervoor een samenwerking is aangegaan met The Pokémon Company.


In Pokémon Scarlet en Pokémon Violet verken jij als speler de Paldea regio. Voltooi drie verschillende verhaallijnen en probeer tijdens je avontuur natuurlijk zoveel mogelijk Pokémon te vangen.

Update: Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn inmiddels verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Koop beide games nu snel en eenvoudig bij Intertoys en bekijk ook eens onze pre-orders! Meer weten over de nieuwste Pokémon game? Bekijk dan onze blog met alle ins en outs zodat jij geheel voorbereid begint aan dit nieuwe Pokémon-avontuur.