• Home

GTA

Ben je op zoek naar een nieuwe GTA game? Bekijk het aanbod van Intertoys en koop jouw game voor de PS4, Lees meer Xbox of Nintendo Switch!

Grand Theft Auto, ook bekend als GTA, behoort wereldwijd al sinds jaar en dag tot een van de meest populaire gameseries. Met de eerste release in 1997 zijn er sindsdien diverse succesvolle games afgeleverd door uitgever en ontwikkelaar Rockstar Games. Van het welbekende GTA: Vice City en GTA: San Andreas tot aan de spannende avonturen in GTA 5.
Toon minder

Filteren & Sorteren
1 - 5 van 5  producten
1 - 5 van 5  producten

De wereld van GTA

Elke GTA game is gesitueerd in een fictieve Amerikaanse stad waarin jij als hoofdpersoon verschillende missies moet voltooien om zo je status te verhogen en imperium uit te breiden. Criminaliteit is een centraal thema in de games. GTA valt onder het zogenoemde sandbox genre. Dit betekent dat jij als speler op eigen houtje de wereld kunt verkennen en daarbij alle vrijheid hebt om te doen wat jij wilt doen. Verken bijvoorbeeld de wereld van Los Santos en Blaine County in GTA 5. Of rijd rond in Vice City, een fictieve stad in Miami en het speelterrein in GTA: Vice City. De mogelijkheden zijn eindeloos.


GTA Online

Wil je samen met vrienden de wereld van GTA ontdekken? Dat kan met GTA Online. In deze online wereld kun je samen missies voltooien of simpelweg rondlopen. De game speelt zich af in San Andreas en Cayo Perico, een klein eiland in de Caraïben. Doordat Rockstar Games geregeld updates uitbrengt voor GTA Online, blijft de wereld zich vernieuwen. Het maakt dat je de game kunt blijven spelen. GTA Online wordt standaard geleverd bij aanschaf van GTA 5.


Koop nu Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition

Tijd om oude tijden te herleven met Grand Theft Auto: The Trilogy Definitive Edition! Met deze editie ontvang je drie klassieke GTA games die in een nieuw jasje zijn gestoken: GTA III, GTA: Vice City en GTA: San Andreas. Ga op avontuur met Claude, Tommy Vercetti en Carl Johnson. Elke game heeft zijn eigen kenmerkende setting en verhaallijn en is volledig geüpgraded met omgevingsupgrades, texturen in hoge resolutie en nog veel meer.