Terug naar klantenservice overzicht

Een artikel bestellen bij een externe verkooppartner

Wie zijn de externe verkooppartners?

Intertoys biedt externe webwinkels, groothandels, retailers of fabrikanten de mogelijkheid om hun producten te verkopen via onze website. Als klant kun je deze artikelen eenvoudig online bestellen. De betaling van elke bestelling loopt via Intertoys en de levering van de producten wordt verzorgd door de externe verkooppartner zelf.

Vragen over je artikel, je bestelling, de garantie of een BTW-factuur worden beantwoord door de klantenservice van de externe verkooppartner, want daar koop je uiteindelijk het product. De contactgegevens van de verkooppartner zijn online te vinden op hun persoonlijke Intertoys-pagina.

Waarom bieden wij onze partners deze kans?

Intertoys wil dé autoriteit zijn op het gebied van spelen en speelgoed. Spelen maakt de wereld immers mooier. Door de introductie van onze zogenaamde Marketplace zijn we in staat om onze klanten een nog breder en dieper assortiment aan te bieden. Zo kan iedereen het perfecte cadeau vinden bij Intertoys.

Nieuwsgierig naar onze partners?
Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners.

 1. Hoe herken ik een artikel van een externe verkooppartner?
  Op onze website staat bij alle artikelen van externe verkopers 'Verkoop door […]' vermeld. Hieraan kun je direct zien of je een artikel van Intertoys zelf of van een externe verkooppartner bestelt.
 2. Prijs inclusief verzendkosten
  De getoonde artikelprijs van een externe verkooppartner is een all-in prijs, dus de verkooprijs van het artikel inclusief de verzendkosten.
 3. Wanneer je artikelen van Intertoys zelf bestelt kunnen er nog wel op een later moment verzendkosten gerekend worden. Deze zie je tijdens het afrekenen automatisch verschijnen. Hierbij geldt dat je voor een bestelling t.w.v. €25,- of minder €3,99 aan verzendkosten betaalt. Boven dit aankoopbedrag is de bezorging gratis.
 4. Doen de artikelen van externe verkooppartners mee met acties?
  De producten van onze verkooppartners zijn altijd uitgesloten van kortingsacties die gelden op Intertoys.nl. De acties en promoties gelden alleen voor artikelen die aangeboden worden door Intertoys zelf.
 5. Betalen gaat net zo gemakkelijk
  Je betaalt het bedrag van de gehele bestelling aan Intertoys, inclusief de artikelen van de externe verkooppartners. Hierbij kun je gewoon kiezen voor één van onze gebruikelijke betalingsmogelijkheden zoals iDEAL, Afterpay, betalen met creditcard en de Intertoys Cadeaukaart.
 6. Orderbevestiging
  Intertoys verstuurt per e-mail de orderbevestiging van de totale bestelling aan je. In de orderbevestiging staat gespecificeerd welke artikel bij welke partij (Intertoys of een externe verkooppartner) is gekocht.
 7. Welk type factuur ontvang je bij je bestelling?
  Intertoys verstuurt een betalingsbevestiging voor het artikel van de externe verkooppartner. Hierop staat de totale verkoopprijs vermeld zonder BTW-specificatie. Voor een besteld Intertoys-artikel ontvang je een factuur inclusief BTW-specificatie.

Ontvang je graag een BTW-specificatie voor een artikel van een externe verkooppartner? Vraag deze dan op bij deze partij zelf.