Terug naar klantenservice overzicht

Je aankoop retourneren aan een verkooppartner

 1. Zichttermijn van 30 dagen
  De zichttermijn is de periode waarin een klant geacht wordt te controleren of de aankoop compleet, intact en naar wens is. Voor artikelen van externe verkopers geldt hiervoor een termijn van 30 dagen, vergelijkbaar met Intertoys.
 2. Hoe stuur ik mijn pakketje terug?
  Het retouradres, de werkwijze en de retourkosten verschillen per externe verkooppartner. In het toegezonden pakket of in de e-mailbevestiging vanuit de externe verkooppartner zijn retourinstructies meegestuurd. Met behulp van deze instructies kun je zien hoe je het pakketje terug kunt sturen naar de verkooppartner.

  Op Intertoys.nl worden ook de retourinstructies vermeld per externe verkooppartner. Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners met daarbij hun klantenservicegegevens en algemene voorwaarden.

  Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met de klantenservice van de verkooppartner om de retourinstructies aan te vragen.
 3. Retourkosten
  Voor de meeste artikelen geldt dat je het product gratis terug kunt sturen naar de externe verkooppartner. Voor pakketten waarvoor een ophaalafspraak gemaakt moet worden of producten die extreem zwaar of groot zijn kunnen retourkosten gerekend worden. Vraag vooraf naar de eventuele kosten bij de desbetreffende externe verkooppartner.

  Klik hier voor het overzicht van onze externe verkooppartners met hun klantenservicegegevens en algemene voorwaarden.

 4. Terugbetaling
  Je kunt het pakket terugsturen naar de externe verkooppartner volgens de retourinstructies die zij verstrekken. De externe verkooppartner bevestigt de retourontvangst aan Intertoys. Deze retourmelding van de verkooppartner aan Intertoys zet de terugbetaling van het aankoopbedrag automatisch in werking.
  Binnen 14 dagen na de retourmelding van de verkooppartner wordt het aankoopbedrag teruggestort op je bankrekeningnummer. Als je betaald hebt met Afterpay vervalt automatisch de openstaande rekening.
  Heb je 5 dagen na het terugsturen nog geen bericht van ons gehad? Neem dan contact op met de klantenservice van de externe verkooppartner.

  Is er na 14 dagen nadat je retourbevestiging hebt gekregen nog geen geld door ons teruggestort? Neem dan contact op met de Afdeling Klantenservice van Intertoys op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur via telefoonnummer 088-059 90 50.

 5. Terugbrengen in een Intertoys winkel
  Het terugbrengen van een artikel van een externe verkooppartner kan helaas niet in één van onze Intertoys winkels. Deze pakketjes kunnen alleen per post of via een ophaalafspraak teruggestuurd worden.