• Home
  • Efteling artikelen kopen? Dat doe je hier! | Intertoys

De leukste Efteling-spellen en -puzzels

Publicatiedatum: 17-10-2022

Ben jij helemaal weg van de Efteling? Gaat jouw hart sneller kloppen van het Sprookjesbos en alle magische attracties die het park rijk is? Waarom haal je de Efteling dan niet in huis met onze superleuke spellen en puzzels! Bekijk hieronder onze speciale selectie van de top 4 leukste Efteling-spellen en Efteling-puzzels en maak je keuze.

Snoephuisje van Hans en Grietje

1. Knibbel, knabbel, knuisje

Wie knabbelt daar aan mijn huisje? Net als in het sprookje van Hans en Grietje probeer je het lekkers van het snoephuisje te pakken zonder dat de heks dit merkt. Maar pas op! Pak je het verkeerde snoepgoed, dan komt de heks naar buiten en moet je dit snoepje weer terugzetten. Wie als eerste vier verschillende snoepjes heeft verzameld is de winnaar! Ga thuis aan de slag met deze spelvariant van het bekende Hans en Grietje huis aan de rand van het Sprookjesbos.


Jan van Haasteren puzzel Efteling Sprookjesbos


2. Jan van Haasteren Efteling Sprookjesbos

De Jan van Haasteren familie gaat een dagje uit naar het geliefde pretpark Efteling. Het Sprookjesbos is een van hun favoriete attracties en dat is te zien! Jan van Haasteren ontmoet Anton Pieck bij de vijver van de kikkerkoning en anders dan het sprookje is het niet Klein Duimpje die de laarzen van de reus heeft gestolen. Kun jij alle figuren vinden in deze geweldige puzzel versie van het Sprookjesbos?


Jan van Haasteren puzzel Efteling Sprookjesbos3. Joris en de Draak Stratego Junior

Ssst. Het beest is wakker. Heb jij de draak al eens verslagen en de houten achtbaan in de Efteling? Ga dan nu ook thuis de strijd aan! In Joris en de Draak Stratego Junior neemt team Water het op tegen team Vuur. Stel in het geheim Joris en zijn vrienden op en onthoud goed waar de stukken van de tegenstander staan. Verslaat jouw team als eerste de draak?


Jan van Haasteren junior puzzel Max & Moritz Efteling


4. Jan van Haasteren Junior – Max & Moritz Efteling

De personages van Jan van Haasteren ontmoeten Max & Moritz, bekend van de doldwaze dubbele achtbaan in de Efteling! Ontsnap uit de koekoeksklokkenwerkplaats met Max en Moritz in een van hun zeepkisten. Maar pas op, je kunt onderweg een beetje kattenkwaad van de jongens tegenkomen!