Over deze verkoper

De Ballonnenkoning.eu

Verkoper sinds 11 september 2017

Ballonnen, feestartikelen, slingers en toebehoren. Bij de Ballonnenkoning hebben we het allemaal. Producten worden uit voorraad geleverd. In verschillende productgroepen hebben wij een groot assortiment beschikbaar. Wanneer u gaat trouwen is de Ballonnenkoning het juiste adres. We hebben een groot assortiment artikelen voor uw bruiloft. Wij zijn altijd erg benieuwd naar uw beoordeling. Mocht u vragen hebben over een product en/of over de dienstverlening staan wij u graag te woord. Onze klantenservice is bereikbaar via: webshop@deballonnenkoning.nl of telefonisch: maandag-vrijdag van 9:00-17:00 010-4186182

Informatie

Retourneren van product

U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys” en uw bestelnummer en klantnummer. Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onderstaand onze contactgegevens.
U krijgt van ons vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Antwoordnummer 16033
2650 VJ Bergschenhoek
Nederland België
KVK: 61674664
BTW: NL821425456B01
Tel: 010 - 418 61 82
E‑mail: webshop@deballonnenkoning.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

0,0
  • 0 Beoordelingen
  • Productinformatie0,0
  • Leversnelheid0,0
  • Bezorging0,0
  • Contact0,0