Over deze verkoper

Dobeno

Verkoper sinds 08 augustus 2017

Dobeno is een online aanbieder van huishoudelijke apparaten, elektronica tot aan alle dierenbenodigdheden. Als pure internetaanbieder richten wij ons alleen op particuliere gebruikers. Ons ruime assortiment en scherpe prijzen maken dat wij onze klanten een aantrekkelijk aanbod kunnen doen. Als partner van Intertoys voldoen wij aan hun standaarden om u als klant tevreden te stellen.

Informatie

Retourneren van product

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u de retourinstructies volgen uit uw bevestigingsemail van Dobeno (daarin staat een link met een barcode die u kunt gebruiken om het pakket gratis te versturen).
U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys” en uw bestelnummer en klantnummer. Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onderstaand onze contactgegevens.
U krijgt van ons vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Spinnerij 53
1185 ZS Amstelveen
Nederland België
KVK: 56009224
BTW: NL851941825B01
Tel: 020-26 19 600
E‑mail: klantenservice@dobeno.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,3
  • 31 Beoordelingen
  • Productinformatie4,3
  • Leversnelheid4,4
  • Bezorging4,5
  • Contact4,3