Over deze verkoper

Imaginarium

Verkoper sinds 08 augustus 2017

Imaginarium is de meest gespecialiseerde speelgoedketen ter wereld, met bijna 400 verkooppunten in 30 landen, die ouders en kinderen de mogelijkheid biedt om te leren en plezier te maken en een maximale kwaliteit en veiligheid van de producten garandeert.

Informatie

Retourneren van product

Het artikel mag slechts in die mate worden uitgepakt of worden gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het artikel wenst te behouden. U retourneert het artikel met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking.
U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys” en uw bestelnummer en klantnummer. Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onderstaand onze contactgegevens.
U krijgt van ons vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Antwoordnummer 1307
2000VD Haarlem
Nederland België
KVK: 60827246
BTW: NL854077145B01
Tel: 023 - 576 78 68
E‑mail: infonl@imaginarium.info

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

0,0
  • 0 Beoordelingen
  • Productinformatie0,0
  • Leversnelheid0,0
  • Bezorging0,0
  • Contact0,0