Over deze verkoper

KelCha Toys 4 Kids

Verkoper sinds 04 juni 2018

KelCha Toys is dé specialist in LEGO, DUPLO en Playmobil. Sinds 2005 verkopen wij al speelgoed via internet. Daarbij staan een snelle levering en goede service centraal. Indien uw bestelling en betaling voor 16:00 uur bij ons binnen zijn, wordt uw bestelling nog dezelfde (werk-)dag verstuurd. Onze klantenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09:00 tot 18:00 uur (feestdagen uitgezonderd) op 06-202 67 801

Informatie

Retourneren van product

U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys”, uw bestelnummer en klantnummer. U krijgt vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.
Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onze contactgegevens.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Gouw 21
1621HA Hoorn
Nederland België
KVK: 58582428
BTW: NL196569345B02
Tel: 0229 - 248 084
E‑mail: info@kelcha.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

0,0
  • 0 Beoordelingen
  • Productinformatie0,0
  • Leversnelheid0,0
  • Bezorging0,0
  • Contact0,0