Over deze verkoper

Mardo Media

Verkoper sinds 01 september 2017

Mardo Media wil het beste advies voor zijn klant, niets meer en ook niets minder! In 2012 is de oprichter Marco Fintelman begonnen met het verkopen van Wheel Stand Pro en kreeg grote bekendheid via de vertrouwde naam Wheel Stand Pro Nederland. Ook Marco was een fanatieke gamer die achter zijn bureau begonnen is. Uiteindelijk ging Marco op zoek naar een oplossing hiervoor en kwam bij de Wheel Stand Pro terecht en had gauw had al de visie om iedereen in Europa bekend te maken met dit geweldige product.

Informatie

Retourneren van product

U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys” en uw bestelnummer en klantnummer. Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onderstaand onze contactgegevens.
U krijgt van ons vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.
Voor zendingen groter dan 175x78x58 cm en/of zwaarder dan 30 kilo moet u rekening houden met de retourkosten van €35,- en dan wordt de zending netjes bij u opgehaald.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Gleditsiastraat 62
1326BJ Almere
Nederland België
KVK: 65612973
BTW: NL856186107B01
Tel: 036 - 302 00 21
E‑mail: info@mardomedia.com

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

0,0
  • 0 Beoordelingen
  • Productinformatie0,0
  • Leversnelheid0,0
  • Bezorging0,0
  • Contact0,0