Over deze verkoper

Simbashop

Verkoper sinds 04 augustus 2017

Specialist in gelicenceerde dekbedovertrekken, hoeslakens, strandlakens en fotobehang voor met name de kinderkamer. Alle nieuwe Disney Characters zoals Vaiana en Soy Luna alsmede klassiekers als Frozen en Cars. Uiteraard ontbreken de Minions en PAW Patrol niet. Tevens een prachtig assortiment in rugzakken, etuis, sierkussentjes, Fleeceplaids, Poncho's. Uitsluitend voorzien van officiële licentie en in topkwaliteit geproduceerd. Klantenservice bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur.

Informatie

Retourneren van product

U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys” en uw bestelnummer en klantnummer. Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onderstaand onze contactgegevens.
U krijgt van ons vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Rivium Oostlaan 31
2909 LL Capelle aan den Ijssel
Nederland België
KVK: 56872798
BTW: NL135487985B01
Tel: 010 - 73 707 12
E‑mail: info@simbashop.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

5,0
  • 3 Beoordelingen
  • Productinformatie5,0
  • Leversnelheid5,0
  • Bezorging5,0
  • Contact5,0