Over deze verkoper

SpeelGoedNL

Verkoper sinds 30 augustus 2017

Gespecialiseerde speelgoedwinkel (www.SpeelGoedNL.nl) met het grootste assortiment LEGO van de Benelux. SpeelGoedNL brengt ook verrassende nieuwe merken, zoals Light STAX (verlichte bouwstenen), Brikkon (houten doorbouwplaten), Strictly BRIKS (bouwplaten in tientallen kleuren), Modular Toys (LEGO compatible racebanen) en Hubelino (DUPLO compatible knikkerbanen) op de markt. Hiernaast kunt u voor een groot assortiment vertrouwde kwaliteitsmerken bij SpeelGoedNL terecht, waaronder Schleich, Playmobil, BRIO en Nijntje. SpeelGoedNL heeft winkels en afhaalpunten in onder andere Zwolle, Hoogezand, Enschede en Zeist.

Informatie

Retourneren van product

U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys” en uw bestelnummer en klantnummer. Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onderstaand onze contactgegevens.
U krijgt van ons vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Industrieweg 12
9601 LJ Hoogezand
Nederland België
KVK: 59439130
BTW: NL853485859B01
Tel: 088 0909 350
E‑mail: info@speelgoednl.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,7
  • 9 Beoordelingen
  • Productinformatie4,7
  • Leversnelheid4,3
  • Bezorging4,9
  • Contact4,7