Over deze verkoper

Stuntwinkel

Verkoper sinds 31 oktober 2017

Stuntwinkel.nl bied duizenden merk-artikelen voor Stuntprijzen aan. Van barbecue tot zwembad en van broodrooster tot theedoos. Alles is uit eigen voorraad razendsnel leverbaar. Stuntwinkel is lid van Thuswinkelwaarborg en Webwinkelkeur. Stuntwinkel.nl is een website van: Stocksales vof Lange beijerd 12a 5431 SJ  CUIJK Telefoon: 085-8772304 Klanten service openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 (indien we in gesprek zijn of de telefoon even niet kunnen aannemen dan gelieve 10 minuten later het nog eens te proberen)

Informatie

Retourneren van product

U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys” en uw bestelnummer en klantnummer. Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onderstaand onze contactgegevens.
U krijgt van ons vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Lange Beijerd 12a
5431SJ Cuijk
Nederland België
KVK: 62616153
BTW: NL854888822B01
Tel: 085-877 2304
E‑mail: info@stuntwinkel.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,0
  • 2 Beoordelingen
  • Productinformatie5,0
  • Leversnelheid4,0
  • Bezorging5,0
  • Contact5,0