Over deze verkoper

Swim Essentials

Verkoper sinds 30 mei 2018

Bij Swim Essentials leven we voor de zomer! Wij verkopen DE zomermusthaves met iedere zomer weer een nieuwe collectie! Van grote rose gouden opblaas flamingos tot kleine gouden zwaan cupholders voor de verkoelende cocktails aan het water. Swim Essentials zorgt ervoor dat jij iedere zomer weer kunt shinen op ons breed assortiment aan opblaasproducten. Vanaf 2012 zijn onze producten te koop en te vinden op stranden, in zwembaden en op allerlei vakantiebestemmingen door heel Europa! Swim Essentials is herkenbaar aan het logo op ieder product en wij zijn continue bezig met het creëren van een scala aan luxe opblaasproducten die gekenmerkt zijn met stijl, kwaliteit en functionaliteit.

Informatie

Retourneren van product

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de artikelen te retourneren.

Als je een product wilt retourneren vragen wij je een retouraanvraag in te dienen door ons een email te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys”, het bestelnummer en je naam en/of adres.
Je kunt ons bereiken via: klantenservice@swimessentials.nl of telefoonnummer: 06 - 23 77 46 39
Je krijgt vervolgens een retour verzendlabel en/of instructie waarmee het pakket kan worden geretourneerd.

BELANGRIJK:
Bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

De artikelen kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. En als een artikel beschadigd is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij samen een oplossing kunnen bespreken.

Een standaard pakket kan GRATIS worden geretourneerd (lichter dan 25 kilo en kleiner dan 175x78x58 cm). Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.

Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet je bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag en bewaar altijd een verzendbewijs voor het geval het pakket kwijt raakt.
Als wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Reutsedijk 5
5264 PC Vught
Nederland België
KVK: 68591802
BTW: NL857510356B01
Tel: 06 - 34 00 54 66
E‑mail: klantenservice@swimessentials.nl

Beoordelingen van onze klanten

0,0
  • 0 Beoordelingen
  • Productinformatie0,0
  • Leversnelheid0,0
  • Bezorging0,0
  • Contact0,0