Over deze verkoper

Yourstockshop

Verkoper sinds 04 augustus 2017

Yourstockshop is een voorraadhoudende E-commerce organisatie die gespecialiseerd is in een breed productassortiment verdeeld over 5 hoofdmarkten; Bikes, Toys, Sportclubs, SportandCasuals en Automotive. Wij zijn sinds 2005 actief op de Retail en Business to Business markt als toeleverancier van fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires, speelgoed en toebehoren, voetbalmerchandising, sportartikelen en casual kleding en autoaccessoires. Wij kunnen binnen 24 uur de klant bedienen. Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Informatie

Retourneren van product

U heeft de mogelijkheid om binnen 30 dagen na uw bestelling de goederen gratis te retourneren.
Voor zendingen met afwijkende afmeting en/of gewicht kunnen eventueel retourkosten worden berekend. Vraag ons gerust naar de voorwaarden/kosten.
De producten dienen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking te worden teruggestuurd.
Ruilen is helaas niet mogelijk en bestellingen kunnen niet worden teruggestuurd naar Intertoys, ook niet in één van de filialen.

Indien u een product wenst te retourneren dan kunt u een retouraanvraag indienen door een mail te sturen met vermelding van “retour aanvraag Intertoys” en uw bestelnummer en klantnummer. Of u kunt ons telefonisch bereiken. Zie onderstaand onze contactgegevens.
U krijgt van ons vervolgens een instructie / retourlabel waarmee u het pakket gratis kunt versturen.

Wanneer u de goederen zelf terugstuurt, dient u wel uw bestelnummer erbij te vermelden en/of pakbon toe te voegen.
Vraag altijd om een Track & Trace nummer zodat u een bewijs heeft indien het pakket kwijt mocht raken.

Wanneer wij het artikel in goede staat hebben ontvangen, krijgt u hiervan een bevestiging en zal uw geld (indien van toepassing) binnen 14 dagen worden teruggestort door Intertoys.

Contactgegevens

Rootven 18
5531 MB Bladel
Nederland België
KVK: 18077169
BTW: NL823421247B01
Tel: http://www.yourstockshop.com/chat
E‑mail: intertoys@yourstockshop.com

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

3,9
  • 58 Beoordelingen
  • Productinformatie4,0
  • Leversnelheid3,9
  • Bezorging4,3
  • Contact4,0