14655 Schleich Aziatische Olifant Kalf
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 5.99
5.09

Gratis af te halen

Voor u klaargezet in een winkel bij u in de buurt.

Thuisbezorgd voor 2.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, binnen 1 tot 2 dagen in huis

Omschrijving

Dit schattige kalfje is nog klein, maar zal binnen korte tijd uitgroeien tot een volwassen Aziatische Olifant! Deze olifant is het iets kleinere familielid van de Afrikaanse olifant.

Aziatische olifanten zijn vergelijkbaar met Afrikaanse olifanten. Toch zijn er verschillen tussen beide olifanten. Aziatische olifanten hebben kortere slagtanden en kleinere oren, dan Afrikaanse olifanten.

Olifanten hebben een robuuste, maar flexibele grijze huid. Een lange snuit en twee ivoren slagtanden. Zij gebruiken hun opmerkelijk flexibele slurf om met elkaar te communiceren. Dit doen zij onder andere, door met hun slurf te voelen en te ruiken.

Aziatische Olifant Kalf (14655) is een miniatuur van een echt kalfje. Door de gedetailleerde beschilderingen lijkt dit dikhuidige zoogdier net echt!

Eigenschappen
• Afmetingen: 3x8x4,5 cm (LxBxH)

Over Schleich
Voor de ontwikkeling van Schleich producten is alleen het beste goed genoeg. Daarom wint Schleich bij het maken van figuren advies in van ouders, kinderen, pedagogen en (natuur)specialisten.

De figuren van Schleich zijn waarheidsgetrouw ontworpen miniaturen.
De verhoudingen van de figuren, dieren of gebouwen van Schleich komen overeen met de werkelijkheid. Alle figuren worden met de hand beschilderd, zodat ieder klein detail wordt getoond.

De Schleich figuren bevorderen de ontwikkeling van kinderen, door hen te leren op een creatieve en verbeeldende manier te spelen.

Specificaties

EAN

4005086146556

Adviesleeftijd

vanaf 3 tot 99 jaar

Artikelnummer

1203901

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

8x3x4

Gewicht exclusief verpakking (gr)

28

Merk

Schleich

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Speelgoedthema

Dieren

Dier

Olifant

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur