14664 Schleich Reuzenpanda Vrouw
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
7.99

Gratis af te halen

Voor u klaargezet in een winkel bij u in de buurt.

Thuisbezorgd voor 2.99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis

Omschrijving

Dit prachtige zwartwitte zoogdier is een volwaardig lid van de berenfamilie. De grote panda komt voor in de bergen en bossen van Azië en is een bedreigde diersoort.

De reuzenpanda moet 9 tot 14 kilogram aan bamboe eten, om aan zijn dagelijkse energiebehoefte te voldoen. Daar doet de panda ongeveer 10 tot 12 uur per dag over. Omdat de panda niets anders lust dan bamboe en er steeds meer bossen worden gekapt, blijft er voor de panda bijna geen bamboe meer over om te eten.

Een vrouwelijke bamboebeer weegt ongeveer 80 kilogram en is tussen de 160 en 190 centimeter lang. Dat is net zo lang als een gemiddeld mens is!

Reuzenpanda Vrouw (14664) is een miniatuur van de echte panda. Door de gedetailleerde beschilderingen lijkt deze kleine reuzenpanda net echt!

Eigenschappen
• Afmetingen: 6,5x6,5x7,5 cm (LxBxH)

Over Schleich
Voor de ontwikkeling van Schleich producten is alleen het beste goed genoeg. Daarom wint Schleich bij het maken van figuren advies in van ouders, kinderen, pedagogen en (natuur)specialisten.

De figuren van Schleich zijn waarheidsgetrouw ontworpen miniaturen.
De verhoudingen van de figuren, dieren of gebouwen van Schleich komen overeen met de werkelijkheid. Alle figuren worden met de hand beschilderd, zodat ieder klein detail wordt getoond.

De Schleich figuren bevorderen de ontwikkeling van kinderen, door hen te leren op een creatieve en verbeeldende manier te spelen.

Specificaties

EAN

4005086146648

Adviesleeftijd

vanaf 3 tot 99 jaar

CE keurmerk

true

Artikelnummer

1020787

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

7x7x6

Gewicht exclusief verpakking (gr)

92

Merk

Schleich

Waarschuwing

Niet geschikt voor kinderen onder de 36 maanden.

Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Speelgoedthema

Dieren

Dier

Panda

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur

Wit