3DS Mario & Luigi Dream Team Bros. Selects
0 reviews

3DS Mario & Luigi Dream Team Bros. Selects
29% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 20.99
14.98

Omschrijving

Mario en Luigi zijn er weer in een nieuw avontuur voor de Nintendo 3DS! In Mario & Luigi Dream Team Bros. gaan wij wederom op pad om al hun vijanden te verslaan en dit keer niet alleen in het Mushroom Kingdom maar ook in de diepste dromen van Luigi.

Dit is het vierde deel alweer van de populaire RPG-serie van de bekende loodgieters Mario en Luigi. De game begint als Princess Peach en haar personeel uitgenodigd worden door Dr. Snoozemore en ze vertrekken naar het mysterieuze Sluimereiland. Na een warm welkom waarbij Dr. Snoozemore al gek genoeg ontbreekt wordt Princess Peach ontvoerd door een nieuwe vijand in de serie genaamd Antasma. Deze spookachtige vleermuiskoning neemt Princess Peach mee naar een droomwereld. Maar gelukkig voor Princess Peach zijn Mario en Luigi altijd wel in de buurt.

Droomwereld
Mario moet de droomwereld binnen gaan wil hij de schuilplaats van Antasma vinden. Dit doet hij door middel van de dromen van de slapende Luigi. Dit is mogelijk omdat zijn hersensignaal op dezelfde golfhoogte zit als die van de bewoners van Sluimereiland. Mario wisselt tussen de droomwereld en de werkelijkheid. Los met Mario puzzels op, versla vijanden en manipuleer Luigi’s domen om zo dichter bij de schuilplaats van Antasma te komen.

Het wisselen tussen de droomwereld en de werkelijkheid speelt een belangrijke rol in dit spel. Zo kun je in de werkelijkheid het Sluimereiland verkennen en kunnen Mario en Luigi hun krachten bundelen om zo hun Legendarische Bros acties te doen. Maar in de droomwereld staat Mario er alleen voor, wel kun je via Luigi de droomwereld beïnvloeden. Deze magische manier heet Luigillusies en doe je door bijvoorbeeld door aan Luigi zijn snor te trekken of aan zijn neus te kriebelen. Hierdoor kan je de droomwereld veranderen en zo Mario helpen verder te komen.

Ook tijdens gevechten staat de dromende Luigi Mario bij in de droomwereld. Zo kan je een heel leger aan Luigi’s gebruiken voor een formidabele Luigi aanval. De functies van de Nintendo 3DS worden op leuke en goede manieren benut. Luigi heeft bijvoorbeeld een aanval waarbij Mario in een bal zit waarbij je hem met de bewegingsbesturing naar de vijanden aan het einde van een baan moet rollen. Ook het 3D-effect helpt enorm bij de nauwkeurigheid van aanvallen, terugslaan of het ontwijken in gevechten.

Ervaringspunten worden verdient als gevechten gewonnen worden, deze kan je dan weer gebruiken om gezondheidspunten, kracht en andere eigenschappen van personages te versterken. Ook kan je weer Duo-punten verdienen zoals in de vorige delen, deze kan je dan weer gebruiken voor bijvoorbeeld speciale aanvallen. Het badge-beloningssysteem is ook weer terug, dit zijn badges die je kan vinden, kopen en combineren om zo beloningen voor speciale aanvallen te verdienen. Spelers die nieuw zijn met deze serie kunnen informatie verkrijgen via hintberichten en zit er een makkelijkere speelstand in die zorgt voor vertraagde aanvalsstand.

 

Kenmerken:

  • Ook speelbaar op de Nintendo 2DS, dan wel zonder 3D-functionaliteit

Specificaties

Pegi 3
Geslacht

Beide

EAN

0045496472870

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

CE keurmerk

true

Artikelnummer

1391508

Wettelijke minimumleeftijd

3

Reeks

Mario

Merk

Nintendo

Studio/uitgever

Nintendo

Platform

Nintendo 3DS

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,5x13,7x12,5

Genre games

Nintendo Selects

RPG

Gewicht exclusief verpakking (gr)

76