3DS Pokémon Moon Fan Edition
0 reviews

3DS Pokémon Moon Fan Edition
14% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 49.99
42.99

Omschrijving

Kies in Pokémon Moon één van de drie nieuwe starters Pokémon; Rowlet het gras-type, Litten het vuur-type of Popplio het water-type en ga op avontuur in de nieuwe Alola-regio waar je weer oog in oog komt te staan met gloednieuwe Pokémon!
 

Pokémon Sun maakt onderdeel uit van de zevende generatie (Generation VII) Pokémon games en biedt naast de gloednieuwe regio Alola, die losjes gebaseerd is op Hawaii ook weer tal van nieuwe Pokémon om te ontdekken.
 
Een nieuw soort Pokédex
De Pokédex is een handige tool die informatie opslaat over de Pokémon die spelers zien en vangen tijdens hun avontuur. In Pokémon Sun en Pokémon Moon biedt professor Kukui een speciale Pokédex aan die bekend is als de Rotom Pokédex. Het wordt bewoond door Rotom, een Pokémon die de kracht heeft om in diverse elektronische apparaten te huizen. De Rotom Pokédex doet nog veel meer dan alleen maar Pokémon-informatie op te slaan. Hij heeft een eigen persoonlijkheid. Niet alleen worden de huidige locatie en de volgende bestemming van de speler getoond, Rotom Pokédex adviseert ook waar je nog naartoe moet, gebaseerd op de gesprekken die spelers met andere personages hebben.
 
Scan QR codes en kom meer te weten over verschillende Pokémon
In Pokémon Sun zit een QR-scannerfunctie waarmee je informatie kunt verzamelen over Pokémon ,. Door speciale QR Code-afbeeldingen te scannen kun je Pokémon van de regio Alola registreren in hun Pokédex en zodoende te weten komen waar ze leven. Als je de QR Code scant voor een Pokémon die nog niet gevangen is, kunnen spelers zijn leefomgeving controleren en doorzoeken.


Een nieuw soort gevecht: Battle Royal
In een Battle Royal moeten vier trainers het tegen elkaar opnemen. De regels zijn eenvoudig. Iedere trainer kiest drie Pokémon en laat één Pokémon tegelijk vechten. Het gevecht is voorbij aan het eind van een beurt wanneer alle Pokémon van een trainer het bewustzijn hebben verloren. De winnaar wordt bepaald aan de hand van het aantal verslagen Pokémon en het aantal Pokémon dat iedere trainer nog heeft.
 
Z-Battles en Z-Ring
Z-Battles zijn nieuw in Pokémon Moon en Pokémon Sun. Z-Moves zijn zeer krachtige en kunnen eenmalig gebruikt worden tijdens een gevecht. De krachtige Z-Move is het gevolg van de Pokémon en de trainer die hun kracht bundelen. Elke Pokémon heeft een eigen vorm van een Z-move.


Om gebruik te maken van een Z-Move heb je de twee volgende items nodig: Z-Ring en Z-Crystal. The Z-Ring is bedoelt om te dragen om de trainers arm, het Z-Crystal moet in de ring geplaatst worden. Als de trainer en de Pokémon dezelfde soort Ring dragen als de trainer kunnen zij een Z-Move uitvoeren.
 
Alolan Pokémon 
Sommige Pokémon die je misschien nog wel kent van eerdere generaties of van de mobiele game Pokémon GO keren terug in Pokémon Moon en Sun.


De zogenaamde Alolan Pokémon zijn Pokémon die zich hebben aangepast aan het klimaat en zo een ander type zijn geworden. Voorbeelden hiervan zijn Alolan Vulpix, Alolan Exeggutor en Alolan Sandshrew.
 
Pokémon transport
In de Alola-regio is het normaal om sommige Pokémon te gebruiken om rond te reizen. Rijd rond op een Taurus, trotseer het water met een Lapras, of stap op een Charizard om lange afstanden door de lucht te overbruggen. Deze Pokémon worden geen onderdeel van je team maar kun je dus wel in-game gebruiken.
 
Pokémon Bank
Met Pokémon Bank kun je Pokémon die hebt gevangen in de Nintendo 3DS Virtual Console versies van Pokémon Red, Pokémon Blue, en Pokémon Yellow verplaatsen naar Pokémon Sun.


Daarnaast kun je ook Pokémon die je hebt gevangen in Pokémon Omega Ruby, Pokémon Alpha Sapphire, Pokémon X of Pokémon Y verplaatsen naar Pokémon Sun om zo jouw Pokédex helemaal compleet te maken!

 

LET OP: Pokémon Bank is een betaalde dienst en is niet standaard beschikbaar binnen de game.


Inhoud Pokémon Moon Fan Edition: 
 

  • Pokémon Moon 3DS-game.
  • Steelbook case.


Kenmerken:
 

  • Maak een keuze uit drie nieuwe starters; Rowlet, Litten of Popplio.
  • Verken de nieuwe Alola-regio.
  • Gebruik krachtige Z-Moves!
  • Speel andere gevechten met de Battle Royal modus.
  • Maak jouw Pokédex compleet door gebruik te maken van Pokémon Bank.
  • Ook speelbaar op de Nintendo 2DS, dan wel zonder 3D-functionaliteit.

Specificaties

Pegi 7
Online
Geweld
Geslacht

Beide

EAN

0045496473778

Adviesleeftijd

vanaf 7 jaar

Artikelnummer

1408245

Reeks

Pokémon

Studio/uitgever

Nintendo

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

3,5x14,5x15

Merk

Nintendo

Platform

Nintendo 3DS

Genre games

RPG