3DS Sonic Boom: Fire & Ice
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
39.99

Omschrijving

De iconische 'blauwe egel', Sonic the Hedgehog, laat zich in Sonic Boom: Fire & Ice voor Nintendo 3DS weer eens van zijn snelste kant zien.

De game biedt avontuur, snelheid en verkenningselementen, aangevuld met gloednieuwe 'vuur-en-ijs'-mogelijkheden die de actie naar een hoger niveau tillen.

Sonic Boom: Fire & Ice is een singleplayer game met samenwerkingselementen inclusief beroemde personages, gebeurtenissen en achtergronden uit het Sonic Boom-universum.

Ga met Sonic en zijn vrienden op avontuur in zowel bekende als nieuwe omgevingen, waar je het niet alleen aan de stok krijgt met Dr. Eggman maar ook met de nieuwe superschurk D-Fekt. Om hun wereld tegen deze boeven te beschermen moet het team zowel verkennend als racend te werk gaan.

Voor een heel nieuwe spelervaring is de gameplay van Sonic Boom: Fire & Ice verrijkt met vuur- en ijselementen. Hierdoor kunnen personages bijvoorbeeld nieuwe acties uitvoeren of op verrassende manieren hun omgeving beïnvloeden. Voor de echte snelheidsduivels is het vaak mogelijk om op topsnelheid door de levels te rennen, maar ben jij meer een puzzelaar of verkenner dan is er ook de mogelijkheid levels op een langzamer tempo te voltooien.

Een ander nieuw element in het spel is Bot Racing, een extra game met multiplayer-mogelijkheden die is verbonden met het singleplayer-verhaal. Bot Racing is een uitbreiding van Sonic Boom: Fire & Ice die helemaal draait om racen en snelheid. Spelers kunnen Bots met uiterlijkheden van Sonic en andere personages vrijspelen om daarmee tegen vrienden te racen op razendsnelle circuits.

Kenmerken:
  • Ga aan de slag met de nieuwe vuur- en ijselementen.
  • Neem het op tegen Dr. Eggman en D-Fekt.
  • Verken de wereld op snelheid of op een lager tempo.
  • Bot Racing.
  • Ook speelbaar op de Nintendo 2DS, dan wel zonder 3D-functionaliteit:

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

0045496528331

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

CE keurmerk

true

Artikelnummer

1408246

Wettelijke minimumleeftijd

3

Merk

Nintendo

Platform

Nintendo 3DS

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

14x13x2

Gewicht exclusief verpakking (gr)

79