3DS The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
0 reviews

3DS The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
29% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 20.99
14.98

Omschrijving

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds gaat verder waar het verhaal van The Legend of Zelda: A Link to the Past uit 1992 voor de Super Nintendo ophield. Beleef een nieuw avontuur in het koninkrijk van Hyrule en red de prinsessen Zelda & Hilda.
 

In dit deel kan Link over muren bewegen alsof hij een levende tekening is. Dit biedt een nieuw perspectief en dwingt jou om in een extra dimensie te denken om de puzzels op te lossen. Naarmate het spel vordert, win je steeds meer vrijheid. Zo mag je zelf bepalen welke tempel jouw volgende uitdaging wordt of welke items je meeneemt op jouw reis.
 

Bij aanvang van jouw avontuur heb je diverse voorwerpen tot je beschikking. Voor aanvullende items kun je terecht in de winkel van Ravio. Hier kun je cruciale voorwerpen als de hookshot, boog of hamer huren of kopen.
 

3D functionaliteit
De 3D-beelden van Nintendo 3DS brengen een nieuwe laag aan diepgang naar de spelwereld en laten je hoogteverschillen waarnemen. Het verkennen van tempels en de gevechten worden hierdoor nog realistischer! De 3D functie is niet beschikbaar wanneer je het spel op de Nintendo 2DS speelt.

Met een nieuwe aanpak, tempels en krachten levert The Legend of Zelda: A Link Between Worlds een uniek avontuur!


Kenmerken:

  • Vervolg op de game The Legend of Zelda: A Link to the Past.
  • Vernieuwde gameplay mogelijkheden.
  • Nieuwe puzzels.

Specificaties

Geslacht

Beide

EAN

0045496528966

Adviesleeftijd

vanaf 7 jaar

Artikelnummer

1360860

Merk

Nintendo

Platform

Nintendo 3DS

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,5x13,7x12,5

Gewicht exclusief verpakking (gr)

77