Art Academy: Atelier Wii U
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
29.99

Omschrijving

Het nieuwste deel in de Art Academy reeks Atelier voor de Nintendo Wii U biedt 30 uitgebreide lessen onder leiding van Vince, een vriendelijke meester die je aan de hand neemt en alles leert over concepten, theorieën en technieken.

Het programma biedt je een keuze aan materialen en gereedschappen om hun kunstwerken mee te maken, voor het eerst kan dat ook met houtskool. Importeer en exporteer afbeeldingen door gebruik van een SD-kaart, deel je werkstukken op Miiverse, en stel deze tentoon in een virtuele galerie. Nieuw in dit deel is ook de mogelijkheid een time-lapse video te maken maken en op Youtube te zetten om te tonen hoe de kunstwerken zijn gemaakt.

  
Met deze game leer je op een touchscreen teken- en schildervaardigheden aan die je ook in de werkelijkheid kunt gebruiken. Door eenvoudige stappen te volgen maak je al snel imposante meesterwerkjes die je nooit voor mogelijk hadden gehouden. Ga aan de slag met een uitgebreid teken- en schilderpakket, waarbij de stylus opnieuw dienstdoet als teken- en schildergereedschap en het touchscreen van de Wii U GamePad als canvas. Het is ook mogelijk om op bepaalde delen van het touchscreen in te zoomen, zodat zeer nauwkeurig aan details gewerkt kan worden.
 

Kenmerken:

  • 30 uitgebreide lessen
  • Schilder-en teken met je stylus
  • Deel je creaties op Miiverse
  • Maak en publiceer time-lapse video’s
  • Volledig Nederlandstalig

Specificaties

Pegi 3
Online
Geslacht

Beide

EAN

0045496334710

Adviesleeftijd

vanaf 3 jaar

Artikelnummer

1341077

Studio/uitgever

Nintendo

Platform

Wii U

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

1,5x13,6x19,1

Gewicht exclusief verpakking (gr)

109