BanBao BMW x5 blue 6803-1
2 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
16.99

Omschrijving

Bouw de midnight blue BMW X5 met de bouwstenen van BanBao. De X5 is een luxueuze en een van de meeste populaire SUV. Hij heeft een zuinige motor wat zorgt voor indrukweekende rijdynamiek en milieuvriendelijkheid. Hij heeft alle sportieve en technische eigenschappen in zich die je je als liefhebber maar kunt wensen en de wagen laat je ook in ruig terrein niet snel in de steek! Dit educatieve bouwspeelgoed is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar.

De BMW X5 is een van de vier gave pullback racers uit de BMW serie van BanBao. Door de BMW naar achter te trekken kan hij wel tien meter ver wegschieten! Dit educatieve bouwspeelgoed is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar. De BanBao bouwstenen zijn uitwisselbaar met bouwstenen van andere merken. BanBao heeft de exclusieve licentie om voor BMW speelgoedauto's te maken.


Inhoud
  • BMW X5 midnight blue
  • Terugtrek functie
  • diverse accessoires

Specificaties

EAN

6953365368039

Adviesleeftijd

vanaf 6 maanden tot 8 jaar

Artikelnummer

1439065

Merk-serie

BanBao BMW

Aantal onderdelen

98

Gewicht exclusief verpakking (gr)

56

Merk

BanBao

Type speelgoedvoertuig

Auto

Afmeting (cm)

18x8x7 (LxBxH)

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur

Klanten geven een 8,0

2 beoordelingen 1 van de 2 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Roy123
11 maanden geleden

Lijkt net echt!

Ik heb hem voor mijn verjaardag gekregen en heb hem gelijk in elkaar gezet. Wat ik echt verrassend vind (voor BanBao) is dat het net echt lijkt. Alleen het bouwen gaat niet altijd even lekker. Bij sommige blokjes moet je echt kracht zetten om ze op hun plek te krijgen. De motorkap en de twee voorportieren kunnen open. Ook de pull-back functie is cool en werkt op mij betreft prima, al is de bevestiging niet altijd even handig. Ik heb ook de twee i3's en die werken ongeveer hetzelfde als deze x5. Als je de pull-back motor op de bodem van de auto wilt bevestigen dan moet je aardig wat kracht zetten, voor de rest is dit product helemaal prima.

Ja, ik beveel dit product aan