Barbie regenboogkasteel
0 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
99.99

Omschrijving

Kom spelen met het Barbie regenboogkasteel in de regenbooghemel. Drie verdiepingen in regenboogkleuren met felgekleurde achtergronden, details en accessoires. Kleurige torentjes, uitgewerkte vlindermotieven in de deur en veel regenbogen maken dit een magisch kasteel! Zet de feeënpoppen op glitterwolken op het dak. Daar kunnen ze pirouettes draaien en over de hemel uitkijken (poppen apart verkrijgbaar).

Dit vleugje magie zorgt voor nog meer speelpret! Ga het Barbie kasteel in via de dubbele deuren met kleurige decoraties. Je komt in een eetkamer met een tafel die gedekt is voor twee. De versieringen op de rugleuningen van de schattige stoelen zijn geïnspireerd op prinsessen, zeemeerminnen en feeën van het koninkrijk, zoals een vlinder en een bloem. De elegante kroonluchter in de eetkamer geeft de kamer een koninklijke uitstraling. Neem de trap naar de eerste verdieping. Daar vind je de kaptafel, de kast en de slaapkamer. In het prachtige hemelbed met het paarse kussen droom je mooie dromen! Geniet buiten van het zwembad in de vorm van een zeemeermin en drink een heerlijk kopje thee op het prachtige dakterras.

Speel met dit kleurige regenboogkasteel de prachtigste sprookjes na, bedenk eindeloos veel avonturen en sprookjes!

Het Barbie regenboogkasteel wordt geleverd met draaiende wolken en een zeemeerminnenzwembad, een eettafel, een theetafel, twee stoelen, een hemelbed, kussen, theekopjes, cupcakes op bordjes, een parfumflesje en een borstel. Pop niet inbegrepen.

Eigenschappen:  

  • Laat je fantasie de vrije loop met het Barbie regenboogkasteel in het Regenboogkoninkrijk.
  • Drie verdiepingen in regenboogkleuren met felgekleurde achtergronden, details en accessoires.
  • Zet de feeënpoppen op glitterwolken op het dak. Daar kunnen ze pirouettes draaien en over de hemel uitkijken (poppen apart verkrijgbaar).
  • De dubbele deuren zijn versierd met regenboogkleuren en vlindermotieven.
  • De eetkamer op de begane grond heeft ruimte voor een tafel waar je kunt genieten van thee en cupcakes. De stoelen zijn versierd voor de prinsessen, zeemeerminnen en feeën uit het koninkrijk.
  • De trap in regenboogkleuren leidt je naar de eerste verdieping. Daar vind je een kaptafel, een kast en de slaapkamer.
  • In het prachtige hemelbed met het paarse kussen droom je de liefste dromen. Op de kaptafel staan een borstel en een parfumflesje voor nog meer speelpret!
  • Geniet buiten van het zwembad in de vorm van een zeemeermin en drink een heerlijk kopje thee op het prachtige dakterras!
  • Speel met dit kleurige regenboogkasteel de prachtigste sprookjes na, bedenk eindeloos veel avonturen en sprookjes!

Specificaties

Geslacht

Meisje

EAN

0887961328745

Adviesleeftijd

vanaf 2 tot 8 maanden

Artikelnummer

1390212

Merk

Barbie

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

17x63,6x38,5

Figuren

Barbie

Materiaal

Kunststof

Kleur

Multikleur