Borderlands 2 X360
0 reviews

Borderlands 2 X360
62% korting
Dit product is tijdelijk uitverkocht
van 12.99
4.98

Omschrijving

Borderlands 2 speel je als één van de vier nieuwe Vault Hunters. Je moet Pandora bevrijden uit de greep van Handsome Jack. De briljante, charismatische en uiterst verderfelijke directeur van de Hyperion Corporation.

Je reist door heel Pandora om te voorkomen dat Jack een buitenaards oerkwaad laat ontwaken dat bekendstaat als de
‘Warrior’.

Tijdens je avontuur ontmoet je oude bekenden uit de vorige game, zoals de originele Vault Hunters Roland, Lilith, Brick
en Mordecai.

Zij en allerlei nieuwe personages helpen je om Jack te verslaan, de Warrior te vernietigen en Pandora te redden.

Het verhaal gaat verder
Je wordt meer dood dan levend achtergelaten op de ijskoude toendra van Pandora. Een beter begin van je tocht vol wraak en verlossing kun je je niet wensen, toch?

Ontmasker de verderfelijke directeur van de Hyperion Corporation en maak een einde aan een omvangrijke illusie die een heel universum in zijn greep houdt.

Nieuwe personages en klassen
De Assassin, Siren en Soldier zijn terug, evenals een volledig nieuwe klasse. Speel als Gunzerker en zaai dood en verderf met twee wapens tegelijk.

Maar Borderlands zou Borderlands niet zijn als je ook deze wapenvaardigheid niet nog verder kon uitbreiden! Twee machinegeweren? Cool.Twee raketwerpers? Tuurlijk!

Twee sluipschuttersgeweren? Als je daarop kickt… Zin in een andere stijl? Iets tactisch misschien? Dan kom je prima aan je trekken met de andere klassen.

Nieuw en supervet wapensysteem
Het baanbrekende systeem dat ter plekke nieuwe content genereert, is vernieuwd, waardoor er letterlijk miljoenen verschillende wapens beschikbaar zijn.

Het aantal mogelijke wapens in Borderlands 2 gaat je voorstellingsvermogen te boven. Bovendien kun je op talloze nieuwe en innovatieve manieren de strijd aanbinden met je vijanden op Pandora.

Vuur, elektriciteit, zuur... Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat tot je beschikking om de strijdkrachten van Hyperion Corporation onschadelijk te maken!

Ontelbare hoeveelheden van... alles
Afgezien van een nieuw wapensysteem, kun je je hebzucht ook botvieren op willekeurig gegenereerde schilden, granaten, buitenaardse artefacten, klasse-mods en nog veel meer. En jij dacht dat de eerste Borderlands een overvloed aan goodies had!

Gloednieuwe omgevingen op Pandora
Verken nieuwe locaties op Pandora die bruisen van het leven! Van de ijskoude toendra, gevaarlijk grasland tot verraderlijke grotten. Waar je je ook bevindt, van één ding kun je zeker zijn: er ligt altijd en overal een nare verrassing op je te wachten!

Nieuwe vijanden
In Borderlands 2 liggen talloze nieuwe vijanden op de loer.

Gigantische gorilla-achtige Bullymongs,roofzuchtige Stalkers en het mechanische leger van Hyperion onder leiding van Handsome Jack. Het is een kleine greep uit de schare nieuwe vijanden die je tegen het lijf kan lopen.

Voor elk gevecht moet je een nieuwe strategie ontwikkelen, omdat vijanden samenwerken en elkaar helpen zodat jij het niet ver brengt in de wereld van Pandora.

Multiplayer
Dynamische online, splitscreen: en LAN-coöp: ga zowel online als via LAN op avontuur met je vrienden.

Borderlands 2 bevat een naadloos systeem waardoor je op elk gewenst moment kunt meedoen of de game kunt verlaten zonder dat je medespelers opnieuw hoeven te beginnen.

Bovendien kun je je nieuw verworven uitrusting van de ene naar de andere game meenemen!

Specificaties

Pegi 18
Taalgebruik
Online
Geweld
Geslacht

Beide

Adviesleeftijd

vanaf 18 tot 99 jaar

Artikelnummer

1057359

Online gaming mogelijk

true

Studio/uitgever

Take-Two Interactive

Afmetingen verpakking in cm (lxbxh)

19x2x14

Gewicht exclusief verpakking (gr)

118

Wettelijke minimumleeftijd

18

Platform

Xbox 360

Genre games

Shooting

EAN

5026555255264