Bright Starts Sunny Safari babygym
2 reviews

Dit product is tijdelijk uitverkocht
94.99

Omschrijving

De Sunny Safari babygym van Bright Starts sluit aan bij de 5 stadia die je spelende baby doorloopt tijdens de groei: pasgeboren, op ontdekkingstocht, de tijd dat je baby op z’n buikje doorbrengt, zittend en kruipend.

Het activiteitencentrum met een zonnig jungledesign heeft een zacht oversized speelgebied en muren die opgevouwen kunnen worden. Je baby kan zich vermaken met meer dan 10 speeltjes, lichtjes en muziek. 

Eigenschappen
  • Bright Starts Sunny Safari babygym
  • De Bright Starts speelset speelt leuke melodieën en junglegeluidjes af.
  • Geschikt voor net geboren baby's.
  • Groeit mee met de baby.
  • Speelmat is geschikt voor machinewas.
  • Speeltjes zijn gemakkelijk schoon te maken.

Specificaties

EAN

0074451521575

Artikelnummer

1378669

Merk

Bright Starts

Soort batterij

AA Batterij

Batterijen inbegrepen

Nee

Aantal batterijen

3

Werkt op batterijen

Ja

Gewicht exclusief verpakking (gr)

1,98

Kleur

Multikleur

Klanten geven een 8,0

2 beoordelingen 1 van de 2 (100%) beoordelaars bevelen dit product aan

Edmee
1 jaar geleden

Leuke activity gym

Leuke activity gym op het eerste gezicht. Bij het in elkaar zetten, heb ik tot twee keer toe meegemaakt, dat het moeizaam in elkaar zetten is. Bij de buikligger zit één labeltje te strak is: hierdoor heb ik zeer veel moeite moeten doen om de ring van een van de losse onderdelen met het ronde deel erdoorheen te krijgen. Ook krijg ik een uiteinde van de boog niet door het desbetreffende stuk stof, waar hij doorheen moet. Erg jammer, want zo kan ik de activity gym niet gebruiken, zoals ik zou willen voor mijn kindje: ook erg jammer, dat ik er tegenaan gelopen ben, want de gym is niet bepaald goedkoop. Verder is er niks mis mee. Het is een zeer leuke, vrolijke en fleurige gym. Mijn kindje had al gelijk oog voor het aap, dat één van de losse onderdelen is. Het olifantje maakt muziek, wat op de zachtste stand al behoorlijk veel geluid produceert. Je kunt hem 20 minuten aaneen laten spelen, of de stand kiezen waarbij hij alleen geluid maakt wanneer er tegenaan wordt geduwd etc.

Ja, ik beveel dit product aan